Adéla Citová obhájila titul mistryně republiky

Lucie Steklá 2021-11-09 13:57:22

V nejprestižnější kategorii dospělých žen na víkendovém Mistrovství ČR v pražské UNYP Aréně obhájila svou dominantní pozici Adéla Citová z Juniorského Fitness Klubu Louny.

Adéla i přes ztížené podmínky a krátký čas přípravy, neboť v rámci studia fyzioterapie pomáhala na covidové jednotce v nemocnici, předvedla životní výkon! ,,Závody jsem si moc užila, atmosféra i organizace byly super. Jsem šťastná, že jsem titul dokázala obhájit a vyhrát i v kategorii Performance. Díky, že můžeme závodit,“ podělila se o své dojmy bezprostředně po skončení závodu A. Citová organizátorům závodů. ,,Obhájit titul po době covidové je neuvěřitelný pocit. Nikdo nevěděl, jestli závody budou a jak budou organizované. Jsme šťastná, že jsem vůbec odstartovala a snad to takto pojede dál,“ dodala lounská aerobička.

Špičkové sestavy na světové úrovni předvedli i závodníci v atraktivní kategorii Performance, kde zvítězil tým z Juniorského Fitness klubu Louny se skladbou Soldiers! Jednou ze členek týmu byla i Adéla a spolu s děvčaty Sárou, Nellou, Markétou a Nicol se staly mistryněmi republiky. Jsem šťastná a děkuji všem závodníkům za krásně předvedené sestavy. FISAF.cz vše organizačně zvládl na jedničku, a tak byla spokojenost na všech stranách, uvedla po závodě Jitka Hofmannová z Juniorského Fitness Klubu Louny, trenérka královny celého závodu Adély Citové.


MČR  ve sportovním aerobiku a fitness proběhlo začátkem října v UNYP Aréně Sparta v Praze na Podvinném Mlýně. Český svaz aerobiku a fitness FISAF.cz ho pořádal po dvouleté pauze způsobené pandemií COVID-19 a celý tým se hlavně těšil na setkání se všemi závodníky i trenéry po dlouhé době, kdy závody nešlo organizovat. Tato očekávání však vysoce předčily perfektní výkony závodníků ve všech věkových kategoriích!

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video