Dobroměřice uspěly v Zlatém erbu

Lucie Steklá 2021-11-09 18:06:00

Druhou nejlepší elektronickou službu na svých webových stránkách má v kraji obec Dobroměřice. Obec získala stříbrné ocenění v soutěži Zlatý erb. Do té se v letošním roce přihlásil velký počet měst a obcí z Ústeckého kraje. Celkem soutěžilo dvanáct obcí a dvanáct měst. V kategorii elektronická služba porota posuzovala sedm projektů.

Soutěž hodnotí tři kategorie. Mezi webovými stránkami měst byla porotou nejlépe ohodnocena města Bílina, Dubí a Litoměřice. Mezi obcemi se na prvních třech příčkách umístily Tisá, Modlany a Chotiměř. V kategorii nejlepší elektronické služby získal prvenství Velemín za mobilní rozhlas, druhé skončily Dobroměřice s platformou mobilního rozhlasu, třetí příčka náleží Mostu za službu ,,s mapou do školy“.

Ceny vítězům 23. ročníku krajského kola soutěže Zlatý erb 2021 o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí byly předány při slavnostním ceremoniálu na Krajském úřadě Ústeckého kraje. Diplomy a ceny předal soutěžícím hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller (na snímku vlevo). Cenu pro Dobroměřice převzala starostka Ivana Sihlovcová (vpravo). Do celostátního kola postoupili vítězové všech kategorií - město Bílina, obec Tisá a Velemín v kategorii Elektronická služba. „Konkurence mezi soutěžícími byla obrovská, a proto jistě nebylo pro krajskou porotu jednoduché rozhodnout o vítězích soutěže. Webové stránky měst a obcí se každoročně zlepšují a dosahují vysoké úrovně. Je to samozřejmě zásluha jednotlivých samospráv, které své stránky vylepšují nejen v souladu se zdokonalujícími se technologiemi, ale především na základě požadavků občanů čili uživatelů stránek. Blahopřeji všem oceněným a vítězům přeji co nejlepší umístění v celostátním kole,“ uvedl hejtman Jan Schiller. Obec Tisá v minulých dnech v rámci celostátního kola v kategorii zvítězila.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video