Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2021-11-16 07:00:00

Týdeník Žatecké noviny č. 46 vychází v úterý 16. listopadu.

Ve čtyřicátém šestém vydání Žateckých novin v tomto roce se dočtete o prvním ročníku FESTIVALU ,,ŠŤASTNÝ SVĚT“ pořádaném organizací Kamarád LORM, OPILÉM ZLODĚJI v supermarketu, uctění DNE VÁLEČNÝCH VETERÁNŮ na žateckém hřbitově, COVIDOVÝCH MEDAILÍCH pro dobrovolné hasiče ze Žiželic, brzkém ZPROVOZNĚNÍ ÚSEKU D7 u Panenského Týnce, akci KRABICE OD BOT, zpravodajství MĚSTSKÉ POLICIE a také o SITUACI NA ENERGETICKÉM TRHU a INVESTICÍCH ŽATECKÉ TEPLÁRENSKÉ.

Sportovní strana nabídne shrnutí PODZIMNÍ FOTBALOVÉ ČÁSTI 4. TŘÍDY, blížící se ADVENTNÍ BĚH historickým centrem města, ÚSPĚŠNOU REPREZENTACI Bruna Učíka z G-Titán Žatec a MEDAILE PRO ŽATECKÉ PLAVCE ze závodů v Mostě. Ukážeme rovněž FOTBALOVÝ VÝSLEDKOVÝ SERVIS s TABULKAMI.

Na kulturní straně vás pozveme na VÝSTAVY, PŘEDNÁŠKY, do KINA i DIVADLA a další KULTURNÍ AKCE. Podíváme se, jak vypadal druhý ročník SMĚNNÉHO BAZARU, který přilákal hlavně čtenáře a tvořivé duše, a upozorníme na ZRUŠENÉ AKCE na zámku Stekník.

Na společných stranách nabídneme ROZHOVOR s laktační poradkyní LENKOU FORMÁNKOVOU. Dále publikujeme PRESTIŽNÍ OCENĚNÍ pro SPOLEK MEDEROVA DOMU Žatec, prezentaci HOTELOVÉ ŠKOLY na výstavě Vzdělávání, průběh PRVNÍ ADVENTNÍ NEDĚLE v okrese a další EXKURZI PO SOCHAŘSKÝCH PAMÁTKÁCH na území města Žatec.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video