Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2021-11-23 14:30:00

Týdeník Žatecké noviny č. 47 vychází ve středu 24. listopadu.

Ve čtyřicátém sedmém vydání Žateckých novin v tomto roce se dočtete o posledním VÍTÁNÍ OBČÁNKŮ v tomto roce, VÍKENDOVÉM VZDĚLÁVACÍM POBYTU sociálního centra, CENĚ PRO ŽATECKÝ PIVOVAR od Sdružení přátel piva, blížící se ADVENTNÍ NEDĚLI na Žatecku, KRÁDEŽI VOZIDLA zaparkovaného před domem, STAVBĚ PŘEMOSTĚNÍ ŽIŽELIC, vztyčení VÁNOČNÍCH STROMŮ na náměstí Svobody a náměstí Poperinge, JANU HOLŠTAJNOVI a výborné nabídce hrát v rockové kapele, řízení vozidla i PŘES ZÁKAZ a účasti pedagogů žateckého gymnázia na programu ERASMUS+.

Sportovní strana nabídne shrnutí PODZIMNÍ FOTBALOVÉ ČÁSTI 3. TŘÍDY, ukončení sezóny KAJAKÁŘŮ A KANOISTŮ z TJ Lokomotiva Žatec, TRADIČNÍ HALOVÝ TURNAJ národní házené a další utkání KRAJSKÉHO PŘEBORU V KUŽELKÁCH. Ukážeme rovněž FOTBALOVÝ VÝSLEDKOVÝ SERVIS s TABULKAMI.

Na kulturní straně vás pozveme na VÝSTAVY, PŘEDNÁŠKY, do KINA i DIVADLA a další KULTURNÍ AKCE, jako například na ANDĚLSKOU POŠTOVNU v regionálním muzeu.

Na společných stranách nabídneme hned dva ROZHOVORY se starostou dobrovolných hasičů v Krásném Dvoře MILOŠEM VAŇOURKEM a ředitelkou Regionálního muzea K. A. Polánka v Žatci RADMILOU HOLODŇÁKOVOU. Dále publikujeme reportážní fotografie z KONCERT ZPĚVAČKY RADŮZY v žateckém městském divadle a HRAVÉHO ODPOLEDNE na ZŠ Petra Bezruče v Žatci

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video