Norma v Podbořanech téměř hotová, otevře 9. prosince

Alla Želinská 2021-11-23 18:21:00

Na dohled od radnice se staví nová prodejna německého řetězce Norma, stavba se chýlí ke konci. Třetí supermarket v Podbořanech je téměř hotov. Norma plánuje otevřít ve čtvrtek 9. prosince v 7 hodin ráno. Diskont potravin již inzeruje tuto novinku ve svých letácích.

Prodejní plocha má být kolem 1100 m2, u prodejny vzniklo také parkoviště, které bude mít kapacitu 64 aut.

Před měsícem již proběhla montáž technického zařízení objektu – rozvody elektřiny, vzduchotechniky, vytápění a dalších sítí, informoval nás během kontrolního dne Václav Rajn ze stavební firmy Šilhánek a syn, která novou prodejnu v Podbořanech staví. „Na těchto pracích se podílí jak naši dodavatelé z blízkého okolí, tak i firma z jižních Čech. Minulý týden byla zahájena pokládka podlahy – keramické dlažby v prodejně i jejím zázemí. Kontinuálně s pracemi na objektu prodejny pak probíhají vnější práce – zpevněné plochy, odvodnění a další nutné úpravy,” dodal Václav Rajn.

Celková plocha parkoviště u nově vznikající prodejny (64 parkovacích stání) je 2250 metrů čtverečních. Probíhají dopravní úpravy s ohledem na vybudování příjezdu k prodejně a vjezdu na parkoviště. Investor naplánoval otevření prodejny ještě v předvánočním období, kolaudace tedy musí proběhnout na přelomu listopadu a prosince.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video