Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2021-11-30 10:00:00

Týdeník Žatecké noviny č. 48 vychází ve středu 1. prosince.

Ve čtyřicátém osmém vydání Žateckých novin v tomto roce se dočtete o ROZSVĚCOVÁNÍ VÁNOČNÍHO STROMU na náměstí Svobody, FINANČNÍM PŘÍSPĚVKU pro Mederův dům a Přírodovědné centrum, DIAMANTOVÉ SVATBĚ manželů Vlčkových, PODVODNÍCÍCH mámících z lidí kódy přes sociální sítě, BALÍKU SLÁMY na dálnici D7, ZPRAVODAJSTVÍ MĚSTSKÉ POLICIE, výstavě VZDĚLÁVÁNÍ 2022 na žatecké zemědělské škole, PENĚZÍCH PRO OBYVATELE KLŮČKU postižených bleskovou povodní, POTRAVINOVÉ SBÍRCE v Žatci, ZVÝŠENÉM VÝSKYTU KOČEK ve městě a nově UPRAVENÉ VYHLÁŠCE a KONCERTU v Galerii Sladovna.

Sportovní strana nabídne shrnutí PODZIMNÍ FOTBALOVÉ ČÁSTI OKRESNÍHO PŘEBORU, prohru KUŽELKÁŘŮ z obou Lokomotiv, PŘEBORY MLADŠÍCH ŽÁKŮ kraje v plavání, BOWLINGOVÝ TURNAJ jednotlivců.

Na kulturní straně vás pozveme na VÝSTAVY, PŘEDNÁŠKY, do KINA i DIVADLA a další KULTURNÍ AKCE, jako například na VARHANNÍ KONCERT. Upozorníme na ZRUŠENOU AKCI regionálního muzea ANDĚLSKÁ POŠTOVNA a ukážeme fotografii ze ZDOBENÍ NÁDOB S CHVOJÍM.

Na společných stranách nabídneme ROZHOVOR s FOTOGRAFEM POČASÍ Jaroslavem Fousem z Podbořan. Dále publikujeme reportážní fotografii z CELOSTÁTNÍ SOUTĚŽE Český kapr v Českých Budějovicích, kde se na bronzové příčce umístil student žatecké hotelovky MICHAL HROMÁDKA, a také další díl EXKURZE PO SOCHAŘSKÝCH PAMÁTKÁCH v Žatci.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video