Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2021-12-14 10:30:00

Týdeník Žatecké noviny č. 50 vychází ve středu 15. prosince.

V posledním vydání Žateckých novin v tomto roce se dočtete o ZPROVOZNĚNÍ KLUZIŠTĚ na náměstí Svobody, UZAVŘENÍ SAUNY přes svátky, UKRADENÝCH VÁNOČNÍCH OZDOBÁCH na stromečku, PŘEDÁNÍ DALEKOHLEDU dětem z liběšické školy, DOBRÉM SKUTKU žatecké firmy, MILIONECH PRO NEMOCNICI, neprojednaném NÁKUPU MOSKVY ČI LIĎÁKU a nových vitrážích a fasádě ŽATECKÉ SYNAGOGY, .

Sportovní strana nabídne VÍTĚZKY FLORBALOVÉHO TURNAJE základních škol, skvělou reprezentaci ŽATECKÝCH PLAVCŮ na kvalifikaci českého šampionátu, parádní výkony ŽATECKÝCH KUŽELKÁŘŮ nad Kadaní, sedmý ročník ADVENTNÍHO BĚHU a úspěšný rok KAJAKÁŘKY LUCIE NESNÍDALOVÉ.

Na kulturní straně vás pozveme na VÝSTAVY, PŘEDNÁŠKY, do KINA i DIVADLA a další KULTURNÍ AKCE, jako například na PRODLOUŽENOU VÝSTAVU o pravěku nebo VÝLET NA BOŽÍ DAR s Domem dětí a mládeže Žatec.

Na společných stranách nabídneme ROZHOVOR s ředitelem DESTINAČNÍ AGENTURY DOLNÍ POOHŘÍ Lukášem Pichlíkem a FLORISTKOU Z CHRÁNĚNÉ DÍLNY Květinka Louny. Dále publikujeme reportážní fotografii z POSLEDNÍHO LETOŠNÍHO TVOŘENÍ v Městské knihovně Žatec, články o DNECH OTEVŘENÝCH DVEŘÍ na žatecké obchodní akademii a zemědělské škole, PUTOVÁNÍ BETLÉMSKÉHO SVĚTLA po našem okrese, COVIDOVÉ SITUACI za poslední rok a účasti organizace KAMARÁD – LORM na filmovém festivalu MENTAL POWER v Praze.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video