Vánoční posezení seniorů, dárky pro klienty lounské nemocnice

Lucie Steklá 2021-12-24 01:33:54

Vánoční posezení upořádal Domov seniorů U Pramene v Lounech spolu s vedením lounské radnice. Klienty sociálních lůžek potěšily dárečky a přáníčka od dětí ze školek a škol.

Klientům sociálních lůžek lounské nemocnice dorazilo v předvánočním čase několik přání a dárků od dětí ze školek a škol.

Velké poděkování letí z nemocnice do ZŠ J.A.K. Louny s kterou dlouhodobě spolupracuje. ,,Ani tento rok děti celého prvního stupně i družiny nezapomněly a potěšily přenádhernými přáníčky naše klienty sociálních lůžek a pacienty následné péče. Plníme náš slib a máváme dětem. Všem dětem, paním učitelkám a vychovatelkám děkujeme a přejeme krásné sváteční dny, pevné zdraví a dětem hromadu dárků pod stromečkem,“ uvádí zástupci nemocnice.

Stejně si počínaly děti z MŠ Hřivice a poslaly ,,Vánoční pozdrav“. Každý klient dostal nádherné přáníčko, vánoční cukrovíčko a předvánoční atmosféru nám zpestřilo video - tedy vánoční vystoupení dětí, které k nim nyní nemohou. ,,Posíláme dětem i báječným paním učitelkám obrovský pozdrav, velice děkujeme a přejeme všem pevné zdraví a dětem hromadu dárečků pod stromečkem,“ dodali.

Nemocnici AGEL Louny navštívily v předvánočním týdnu děti z 8. Základní školy Louny. Přinesly vlastnoručně upečené perníčky a přání k Vánocům pro klienty sociálních lůžek i pro pacienty oddělení následné péče. Bohužel epidemická situace nedovolila osobní předání, ale i tak se klientům i pacientům zalily srdce sluncem. ,,Moc děkujeme 8. Základní škole Louny za krásné překvapení,“ vzkazují pracovnice oddělení.

Ve vánočně vyzdobené jídelně domova U Pramene proběhl štědrý večer. Milými hosty byli starosta města Loun, Pavel Janda a místostarosta, Vladimír Hons. Hudební vystoupení zajistila, paní Ivana Derflerová, doprovodem na klavír. ,,Zazpívali jsme si vánoční písně a koledy. Pochutnali jsme si na vánočce, výborném cukroví, svařeném vínu nebo také čaji s rumem. Uživatelé dostali spousty dárků a přání od dětí z lounských mateřských a základních škol. Výzdobu na stolech zajistila ZŠ Přemyslovců Louny svými krásnými vázami ozdobenými chvojím. Dále uživatelé obdrželi ponožky ze základní školy na Praze 5, ze kterých měli velikou radost. Celý večer proběhl ve vánočním duchu a všem se moc líbil,“ řekla Jana Černá, ředitelka domova.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video