Pomůžete odhalit totožnost neznámých mužů?

Redakce 2022-01-08 19:24:00

LOUNSKO - Policie žádá veřejnost o pomoc. Lounští kriminalisté šetří krádež vozidla značky Volkswagen Transporter, ke které došlo dne 26. listopadu kolem 03:20 hodin v obci Libčeves. Neznámý pachatel tam z areálu společnosti odcizil zmíněné vozidlo, které tam bylo zaparkováno. Odcizené vozidlo bylo bílé barvy, se zatmavenými bočními okny, s tzv. skříňovou karoserií, přičemž jeho zadní část byla přestavěna na obytnou a obložena dřevem.

V souvislosti s popsanou krádeží policisté zajistili videozáznam (najdete zde), na kterém jsou postupně zachyceni dva muži. Ti se v inkriminované době pohybovali na místě krádeže. Jejich totožnost se dosud nepodařilo zjistit.

Žádáme proto veřejnost o pomoc při ztotožnění dvou mužů zachycených na videozáznamu a na fotografiích pořízených ze záznamu. Jakékoliv poznatky k uvedeným osobám nebo odcizenému vozidlu přijmeme na lince 158 nebo na tel. čísle 974 437 384. S informacemi se občané mohou obrátit i osobně na Oddělení obecné kriminality Policie ČR v Lounech anebo jakékoli jiné obvodní oddělení.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video