Lounským judistům se závěr roku 2021 vydařil

Lucie Steklá 2022-01-16 14:25:36

Z posledního turnaje roku, Vánočního turnaje v Teplicích, přivezli osmnáct vyhraných zápasů. Vzhledem k epidemiologické situaci nebyl turnaj obsazen tak kvalitně jako v předešlých letech, ale i přesto se v tamní tělocvičně dokázalo prostřídat na 120 judistů z dvanácti oddílů.

 ,,Jak již bývá zvykem naši závodníci opět odjeli s celkovou kladnou bilancí vyhraných zápasů. Tentokrát to bylo osmnáct vyhraných a čtyři prohrané,“ shrnuli závody judisté. Zlaté medaile si jako tradičně odvezli David Zelenka kat. U9 váha do 33 kg který vybojoval pět výher. V U11 ve váze do 50kg Adéla Karasová po dvou výhrách přidala další zlato. Své první zlaté medaile se v U11 ve váze do 52 kg dočkal Jáchym Jansa. Na zaslouženém 2. místě skončil po 4 výhrách a 1 prohře Jáchym Pilař U9 váha do 31 kg. Na svých prvních závodech startoval Vitalii Futko V kategorii U9 ve váze do 24 kg porazil dva soupeře a po jediné prohře s vítězem kategorie bral stříbro. Pro bronzovou medaili si došel náš nemladší závodník Marcus Langer. V kategorii U7 ve váze do 22kg vybojoval dvě výhry a dvakrát prohrál. ,,Tímto jsme se rozloučili s pro nás velmi úspěšnou sezonou. Našim závodníkům patří obrovský dík za vzornou reprezentaci našeho oddílu, a přejeme jim hodně štěstí v nadcházejícím roce, kdy téměř všichni budou závodit jako nováčci ve vyšší věkové kategorii,“ uzavřeli judisté.

Se sezonou roku 2021 se lounští judisté rozloučili výšlapem na zříceninu hradu Pravda, kde si opekli buřty a malí judisté se vyřádili v malé sněhové nadílce.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video