Návštěvy v nemocnici povoleny

Lucie Steklá 2022-01-17 13:42:28

Klienti oddělení mohou vařit v nové kuchyňce.

Po dvou měsících končí zákaz návštěv na odděleních Nemocnice AGEL Louny. Návštěvy jsou na oddělení následné péče a sociálních lůžek možné od čtvrtka 6. ledna, umožněny jsou ale v omezeném režimu.

,,Své blízké můžete navštívit po předchozí telefonické domluvě s personálem,“ uvedlo vedení nemocnice. Návštěva je umožněna pouze osobám s platným očkováním na Covid 19, nebo s negativním PCR testem, který nesmí být starší 72 hodin. ,,Při telefonické domluvě doporučujeme i očkovaným, aby si pro jistotu udělali také antigenní test. Pro ještě větší ochranu zdraví našich pacientů a klientů to považujeme za správné. Omlouváme se rodinným příslušníkům za případné komplikace. Doufáme, že i vzhledem k ochraně zdraví jejich příbuzných, to pochopí,“ reagovalo vedení nemocnice na dotaz jedné z vnuček klientky oddělení, že i přes očkování po ní byl vyžadován test.

Klienti lůžek následné péče lounské nemocnice tak budou moci svým příbuzným nabídnout k ochutnání cukroví, které upekli v nové kuchyňce. Tu před vánočními svátky klienti spolu se sestřičkami a zástupci nemocnice slavnostně otevřeli a hned také vyzkoušeli. Na svátky tak díky nové kuchyňce byli náležitě připraveni. ,,Klienti si tady budou moci sami vařit své úžasné recepty. Pilně se pracovalo. Jak říkala paní Erna rodině: Nevolejte, nemám čas. Ozvu se sama.“ Popsali první pečení v kuchyni zástupci nemocnice. První na řadu přišel jablíčkový štrúdl a byl vynikající.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video