V Liběšících vítali jaro

Redakce 2011-04-01 18:58:00

Vítání jara uspořádal minulou sobotu Liběšický klub pohody (LKP) ve spolupráci s Obecním úřadem Liběšice. Pro příchozí byly nachystány buřty, které si mohli opéct nad táborákem.

Počasí pořadatele akce trochu vypeklo, po prvních jarních dnech prozářených sluncem se v sobotu ochladilo, zatáhlo a chvilkami mrholilo. Proto se hodil hangárový stan se stoly a lavicemi, v němž se účastníci akce mohli ohřát a dát si guláš, nebo něco dalšího na zahřátí a posilnění.

I přes nepřízeň počasí dorazilo okolo 50 lidí. Kromě ohně a jídla na ně čekala také muzika, zejména večerní diskotéka s DJ Martinem Zajícem a pouštění lampionků štěstí.

„Příští akcí, kterou plánujeme, bude tradiční čištění koupaliště v Klůčku 16. dubna. Při něm vždy nachystáme i dřevo na pálení čaroděnic,“ sdělila zakladatelka Liběšického klubu pohody Michaela Gondeková.

Na letošek je prozatím naplánováno osm akcí, mezi kterými jsou například dva Liběšické špacíry a dva dětské dny – v Liběšicích a v Klučku.

LKP vznikl v září roku 2009 a od té doby pořádá každý rok celou řadu akcí. Ve svých stanovách má klub pevně zakotvený počet deseti členů, kteří se podíleli na jeho založení.

(sal)

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video