Rescue marathon Kids vynesl dobrovolné hasiče na třetí místo aknety

Lucie Steklá 2022-02-04 01:08:00

Odborná porota ocenila padesát jednotek a sborů dobrovolných hasičů z celé České republiky za profesionálně provedené zásahy a preventivní a společensky prospěšnou činnost. Toto prestižní ocenění se udílí jednou ročně, na základě posouzení provedených zásahů a činnosti. V závěru loňského roku si finanční a věcné ceny převzali také zástupci dobrovolné jednotky z Dobroměřic, kteří se umístili na třetím místě.

Dobroměřičtí hasiči zaměřují svoji činnost ve velké míře na práci s dětmi. Do ankety se proto přihlásili s akcí Rescue marathon Kids za oblast středních a severních Čech. A vyplatilo se. Příznivci hasičiny a sboru je svým hlasováním poslali na třetí příčku ankety. „Děkujeme anketě Dobrovolní hasiči roku za krásné a užitečné ceny. Pořadatelům za perfektní organizaci a přípravy večera. Děkujeme ještě jednou všem, kteří nám poslali hlasy. Všem, kteří tolerovali naše „spamování“ se sdílením příspěvků a s prosbami o hlasy. Všem, kteří nám fandili a podporovali. Děkujeme rodinám, které musejí snášet naši nepřítomnost a věčné lítání do hasičárny a okolo. V neposlední řadě i rodičům dětí, kteří děti podporují a na Rescue marathon je s námi pustili,“ uvedli po vyhlášení ankety dobroměřičtí hasiči.

Vyhlášení ankety a udělené ocenění dobrovolným hasičům je důstojným poděkováním za jejich obětavý aktivní přístup, profesionalitu při zásahu a preventivní a výchovnou činnost. „Velmi si vážíme nasazení hasičů obzvlášť v této mimořádné době. Jsme hrdí na to, že můžeme už 11 let stát po jejich boku a podporovat jejich činnost. Při pročítání přihlášek si vždy uvědomím, jak široký celospolečenský význam dobrovolní hasiči plní a jsem rád, že jim můžeme prostřednictvím Ankety vyjádřit svůj respekt a poděkování,“ uvedl Pavel Káčer, provozní ředitel společnosti GasNet a člen Odborné poroty.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video