Pošťák Ondra pátrá na Lounsku. V regionu hledá několik osob, neznáte je?

Lucie Steklá 2022-02-07 01:04:00

Chcete se setkat s někým, kdo pro vás hodně znamená, ale nevíte, co s ním je a kde teď bydlí? Chcete se znovu vidět, ale ztratili jste kontakt? Hledáte svoji bývalou studentskou lásku? Rádi byste po letech někomu poděkovali nebo se mu omluvili, ale nevíte jak na to? Právě to vám může pomoci vyřešit pořad České televize Pošta pro tebe!


„Na seznámení, omluvu, poděkování výjimečnému člověku, žádost o odpuštění či vysvětlení staré křivdy není nikdy pozdě. Litovat můžete pouze toho, že jste se o setkání či nápravu vztahu ani nepokusili,“ uvádí autoři pořadu. A právě na Lounsku nyní pošťák Ondra hledá několik osob, které prostřednictvím pořadu hledají jejich příbuzní a známí. Neznáte někoho z nich?

Pošťák hledá děti a nejbližší příbuzné Marty Pekaričové, rozené Berkyové (Berkiové), nar. 27. 3. 1957. Naposledy měla bydlet v Pnětlukách čp 5 v okrese Louny. Hledají se také potomci sourozenců Stehlíkových, pocházejících ze Starcovy Lhoty u Jistebnice - Františka Stehlíka (1892–1959), který bydlel v Lounech. Pošťák hledá ženu s původním jménem Valentýna Kotlárová, nar. 27. 3. 1978 v Lounech nebo Žatci rodičům Boženě Koltárové (nar.18. 7. 1956) a Ladislavu Kotlárovi. V útlém věku byla umístěna do dětského domova v Liberci, odtud adoptována. Mohla užívat příjmení Kohoutová, stejně jako Valentýna Kotlárová, narozená 27. 3. 1979 v Žatci nebo Lounech. Asi od jednoho roku také žila v dětském domově v Liberci, později byla adoptována. „Hledáme děti nebo jiné blízké příbuzné Anny Lincové, (2. 5. 1923 v obci Úlovice). Dětí měla pravděpodobně více, zřejmě vyrůstaly v dětských domovech. Jednou z dětí je Zdena Lincová narozená roku 1950. Hledáme ženu, narozenou 13. 9. 1951 jako Václava Augustinová (později zřejmě Macurová) v obci Pole. V dětství byla v dětském domově v Lounech, odtud adoptována na Moravu, po adopci zřejmě jménem Macurová. Také hledáme Eriku (Jaroslavu), rozenou Matoušovou (1939). V útlém dětství žila v Lounech,“ uvedli seznam osob, které pro pořad hledají.

Pokud máte dojem, že někoho z hledaných znáte, neváhejte se s námi spojit emailem postaprotebe@ceskatelevize.cz, nebo telefonem 257 289 589. 


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video