Sbírka pro bojovníčka Vojtíška. Díky vám může mít větší auto i pro vozík

Alla Želinská 2022-02-28 09:23:00

Ivana Bulavová Branišová je máma úžasného Vojtíška, který se na vás usmívá z fotky. Vojtíšek, který letos v březnu oslaví 5. narozeniny, se narodil předčasně, po obtížném porodu trpí poruchou motorického vývoje a hybnosti, což odpovídá klinické diagnóze dětská mozková obrna. Jelikož maminka se synkem jezdí dvakrát ročně do lázní Klimkovice, kde usilovně rehabilitují, potřebují na všechny věci, které s sebou vozí, větší auto, protože nově budou vozit i invalidní vozík a bohužel se do auta, které mají, nevejdou. Na větší auto ale potřebují sehnat finanční prostředky, a tak se Ivana rozhodla obrátit na všechny lidi s dobrým srdcem prostřednictvím dobročinné sbírky založené na donio.cz: „Větší auto pro bojovníčka Vojtíška”.

Pokud přispějete na tolik potřebné pro rodinu z Vroutku větší auto, pomůžete tak usměvavému malému bojovníkovi Vojtíškovi, který se na-rodil s kombinovaným postižením. „Momentálně je mu skoro 5 let a je to velmi veselý klouček, ale k úplnému štěstí mu chybí, aby se postavil na vlastní nožičky a mohl chodit. Vojtíšek se zatím pohybujete šoupáním po zadečku. Intenzivně pracujeme na tom, aby chodil, proto jezdíme do lázní a na přepravu všech pomůcek není bohužel naše auto dostačující,” vypráví paní Ivana.

Vybrané peníze ze sbírky rodina chce využit na větší a bezpečné auto, které potřebuje každý den, protože Vojtíšek navštěvuje speciální mateřskou školku v Žatci, na návštěvy lékařů a samozřejmě absolvování rehabilitačních pobytů a lázní. „Pokud se vybere méně financí, využijeme je na částečnou úhradu, a pokud se vybere více, tak na rehabilitace,” říká s vděkem Vojtova maminka.

Rozhodnete-li se Vojtíškovi přispět, můžete na www.donio.cz/BojovnicekVojtisek. Pomůže každá koruna. Děkujeme. 

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video