Do Loun míří elitní český basketbal. Sportovní hala hostí čtyři nejlepší týmy

Lucie Steklá 2022-03-08 11:39:00

Louda Auto Final4 ČP mužů se odehraje v Lounech. Na TOP basketbal se mohou diváci a fanoušci těšit tento víkend, 12. a 13. března se v Městské sportovní hale v Lounech bude konat finálový turnaj Českého poháru mužů Louda Auto FINAL4!

Čtyři nejlepší celky Českého poháru, které se probojovaly do závěrečného turnaje, čeká poslední souboj o první trofej sezony. Na tu dosáhne ale pouze ten nejlepší z nich. V turnaji, kde není prostor na chybu, se představí celá řada mistrů ČR a také reprezentantů, jenž se výrazně podíleli na velkých úspěších národního týmu v posledních letech.

Jedna trofej, čtyři nejlepší týmy poháru. Kdo pro sebe získá první velké vítězství letošní sezony? Navíc na neutrální půdě v Lounech. Startovní pozice všech čtyř účastníků budou tedy vyrovnané hned od začátku. ůPro fanoušky je kromě čtyř TOP utkání přichystaná jedinečná zábava přímo v hledišti. Užijte si neopakovatelnou atmosféru zápasů nejlepších českých týmů o medaile z Českého poháru,“ zvou pořadatelé z Česká basketbalová federace.

Sobotní basketbalový fotbal nabídne semifinále, neděle boj o třetí místo a finálové utkání.

Sobotní program je následující: Opava - BK Pardubice/USK Praha (14.30 hodin), Basket Brno - ERA Basketball Nymburk (17.30 hodin). Boj o třetí místo je na programu v neděli od 15.30 hodin, finále s přímým přenosem ČT Sport od 18.30 hodin. Více informací najdete na webu Louda Auto FINAL4.

Letošní závěrečný turnaj Českého poháru basketbalistů nabídne hned tři zásadní změny oproti loňskému roku. Namísto osmi celků půjde o klání nejlepších čtyř, hrát se nebude na palubovce jednoho z ligových účastníků, ale na neutrální půdě Městské sportovní haly v severočeských Lounech a mění se i generální partner, a tak turnaj, který se uskuteční v sobotu a neděli 12. a 13. března, ponese název Louda Auto FINAL 4. Více se dočtete zde

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video