Blšany hostí Mistrovství Evropy ve flyballu

Alla Želinská 2022-07-15 15:09:00

V Blšanech se koná velká sportovní událost. Mistrovství Evropy ve flyballu 2022! Probíhá právě v těchto dnech od 15. do 17. července. Turnaj je otevřený pro všechny flyballové týmy z celé Evropy.

Flyball je sport i zábava pro temperamentní psy všech plemen. Oproti agility má výhodu, že pro psovoda není tolik náročný, takže se mu mohou věnovat i fyzicky méně disponovaní psovodi.

Utkávají se v něm dvě čtyřčlenná družstva na dvou stejných flyballových dráhách. Každá dráha se skládá ze čtyř stejných skokových překážek a flyballového boxu, který vystřeluje míček.

Poslední Mistrovství Evropy se konalo v roce 2019, takže letos dorazilo opravdu mnoho týmů z celé flyballové Evropy. Vybrané místo nabízí možnost uspořádat turnaj v krásné přírodě, zároveň s dobrou dostupností do okolních měst, na velmi kvalitním povrchu fotbalového hřiště.

Turnaj Mistrovství Evropy ve flyballu pořádá Flyball Club České republiky.

„Mistrovství Evropy probíhá ve fotbalovém areálu. Terén má nulový sklon a travnatou plochu, která bude přizpůsobena našim potřebám v dostatečném předstihu. Na místě je zajištěna elektřina, voda, sociální zařízení. Ubytování je možné ve stanech a karavanech; každému týmu bude přidělen určitý prostor, tak jak ho známe z předchozích EFC. Jednotlivé běhy v divizích se konají na třech samostatných parkúrech na fotbalovém hřišti. Zobrazování výsledků a pořadí běhů chceme nabídnout online. Wi-Fi bude přizpůsobena velkému počtu uživatelů a bude pokrývat celý areál mistrovství, včetně plochy pro ubytování účastníků. Na místě bude k dispozici občerstvení pro účastníky,” informovali pořadatelé. 

Sledovat průběh a výsledky můžete na FB.

Odkaz na výsledky ZDE.

A nejen pro milovníky psů mají v Blšanech tento víkend večerní program - Green Valley Fest.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video