AKTUALIZACE: Policie hledá řidiče, který odjel od nehody na třináctce

Redakce 2022-07-22 21:46:00

V úterý kolem třetí odpoledne na silnici I/13 uprostřed mezi Chomutovem a Jirkovem stala nehoda.

Na rovném úseku podle svědků začal odbočovat do rychlého pruhu automobil, který měl ohrozit několik aut v rychlém pruhu. Řidič malé dodávky (na snímku) skončil v otočený v příkopě naražený na betonový sloup horkovodu a je v nemocnici.

"Žádáme občany o podání svědectví (příp. kamerového záznamu z vozidla) v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v úterý 19. července 2022 v době 14:55 hod. již mimo obec Chomutov na silnici I/13 cca 500 metrů za nájezdem z ul. Kamenná ve směru jízdy na obec Most. Dosud nezjištěný řidič dosud neustanoveného užitkového vozidla bílé barvy při předjíždění z pravého do levého jízdního pruhu, kdy předjížděl osobní automobil Toyota, ohrozil protijedoucí vozidlo Škoda Fabia. Řidič tohoto vozidla se chtěl vyhnout střetu s nezjištěným užitkovým vozidlem, tím, že začal brzdit a strhl řízení, následkem čehož došlo ke střetu s vozidlem Toyota. Vozidlo Toyota se po střetu ocitlo mimo pozemní komunikaci a přetočilo se na střechu. Řidič nezjištěného užitkového vozidla na místě dopravní nehody nezastavil, nehodu neoznámil a z místa odjel," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová. 

Ten den večer v půl osmé opět se stala nehoda za vjezdem k zooparku na úrovni paneláků sídliště Kamenná. Mezi dodávkou a kamionem zůstal pomuchlaný osobák. Policie silnici na čas uzavřela. 

Foto: Miroslav Chlad 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video