Louny čeká dopravní omezení, uzavře se ulice 28. října

Lucie Steklá 2022-07-20 18:19:16

Komplikace v dopravě čekají od pondělí 25. července řidiče projíždějící městem Louny. K několika uzavřeným ulicím či jejich částí se přidá další. Od pondělního rána dojde k úplně uzavírce silnice druhé třídy v ulici 28. října, a to v úseku od objezdu u Penny marketu po křižovatku směrem ke Kauflandu. Konkrétně se jedná o úsek od kruhového objezdu v ulici Českých Bratří x Hrnčířská x Josefa Fouska, až po ulici Václava Majera. Uzavírka má trvat jeden rok.

Jedná se o silnici druhé třídy ve vlastnictví Ústeckého kraje, jejímž správcem je Správa a údržba silnic Ústeckého kraje. ,,Důvodem úplné uzavírky je investiční akce rekonstrukce kanalizace a vodovodu v této ulici. Investorem akce je vlastník sítí, společnost Severočeská vodárenská společnost. Práce budou probíhat po etapách s tím, že rezidentům bude umožněn příjezd ke garážím a domům. Příjezd ke škole bude zachován pro dopravní obsluhu,“ upozornila lounská radnice.

Pro řidiče bude hlavní objízdná trasa od Prahy stanovena ulicí Rybalkova - Na Horizontu a dál ulicí Rakovnickou, popř. Vladimirskou. Od Černčic budou řidiči směřováni do ulice Husova. Předpokládaný termín dokončení je srpen 2023.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video