Kam za kulturou a zábavou na Žatecku, Lounsku a Podbořansku

Alla Želinská 2022-07-29 19:00:00

Výstavy, hudební večery, obecní slavnosti, farmářské trhy, letní kino, disko párty, sraz rodáků, vinaři na zámku, divadlo pod širým nebem, fotbalový memoriál i ženský fotbal - je tu poslední červencový víkend.

ŽATECKO

SOBOTA 30. ČERVENCE

Galerie U radnice Žatec: DIGITÁLNÍ MALBA: VÝSTAVA OBRAZŮ ILONY LOUBKOVÉ. Od 14 DO 18 hodin. Výstava pražské výtvarnice potrvá do 30. 7.

MEDERŮV DŮM ŽATEC: OTEVŘEN VEŘEJNOSTI - Každou sobotu společné vstupné s Retro Computer a Jedová Chýše v Žatci - akce nabízí dvojité zchlazení a navíc bonusy v podobě dvojité kávy v Mederově domě a vstupu do obou expozic U Zlatého beránka, kde se nachází právě Jedová chýše (strašidelné podzemí) a Retro computer muzeum. Denně od 10 do 16 hodin.

Líčkov (Liběšice): Svatoanenská poutní mše svatá u nové kapličky svaté Anny - ke cti sv. Anny, patronky Líčkova. Před domem čp. 127 na Líčkově. V 17 hod.

Maribar Žatec: Hrají a zpívají Black and White. Od 17 hod.

LETNÍ KINO ŽATEC: JURSKÝ SVĚT: NADVLÁDA - Dobrodružný akční film USA, dabing. Příběh se odehrává čtyři roky po zániku původního domova oživlých jurských tvorů. Od 21:30 hod.

Vodní nádrž Klůček: Disco párty – DJ Music Spajky, vstup zdarma. Od 21 hod.

Hospůdka U Hoblíka Lipno u Žatce: Volejbalový turnaj. Ráno sraz v 8:00 hodin na hřišti, zápis družstev, placení startovného (50,-). Začátek turnaje v 8:30 hodin. A samozřejmě družstva po 4, jedna žena v týmu, vždyť už to znáte!

Country club Tulipán Žatec: Hraje Ametyst - vstup zdarma. Od 21 hod.

NEDĚLE 31. ČERVENCE

Letní kino Žatec: Poslední závod - Legendární příběh Hanče a Vrbaty každý zná, málokdo ale ví, jak se opravdu odehrál. Výpravné filmové drama Poslední závod režiséra Tomáše Hodana přiblíží tehdejší události z mrazivých hřebenů Krkonoš tak, jak se opravdu staly. Od 21:30 hod.

Dětská herna U Myšky (Chrám chmele a piva) Žatec: Otevřeno – Přijďte si k nám dát něco dobrého na ochlazení a dítka se mohou osvěžit v bazénu. Od 10 do 18 hod.

Farnost Liběšice: 18. neděle v mezidobí - Mše svatá v 8.30 v Podbořanech, v 10.00 v Liběšicích, v 15.00 v Domoušicích, v 17.00 ve Velké Černoci.

LOUNSKO

SOBOTA 30. ČERVENCE

Louny, Mírové nám: LOUNSKÉ FARMÁŘSKÉ TRHY - Nabídka a prodej čerstvé zeleniny, ovoce, rostlin, potravin a produktů přednostně z Loun a okolí. Od 8 do 12 hod.

Městys Ročov: 37. ročník Memoriálu Josefa a Zdeňka Hlaváčkových - FOTBALOVÝ TURNAJ ARROW MOBILE CUP. Odpoledne s hvězdami českého sportu a showbyznysu - 15.00 - přátelský zápas HVĚZDNÉHO TÝMU ARABELA s výběrem domácího družstva; 16.00 - program pro děti i dospělé (soutěže, písničky, scénky). Večer hudební skupina FAJN!, ohňostroj. Od 9 hod.

Tvrz Divice: VŠE O MUŽÍCH – představení. Od 20 hod.

Caramell Culture Club Louny: COUNTRY AND GRILL: HONÁCI. Country music, speciality z grilu a špekáčky na ohni. Od 18 hod.

Zichovecký pivovar, Louny, 5. května: FRANKIE & THE DEADBEATS - Streed food vegan delivery, speciální host: Pavel Houfek. Od 19 hod.

Archeoskanzen Březno u Loun: KOMENTOVANÁ PROHLÍDKA ARCHEOSKANZENU BŘEZNO. Také v neděli. V 10 a 14 hod.

Zámek Pátek: VINAŘI NA ZÁMKU PÁTEK - Degustační akce - vína z Podkrušnohoří a Českého středohoří. Vinaři z nejbližšího okolí zámku: Wilomenna - Vinařství pod Chlumem, Vinařství Němeček - Březno u Chomutova, Vičické vinařství Mikulášek, Vinařství Kubíček – Třebenice… a dále: Soutěže pro děti, kouzelník, country kapela SEVERKA. Výborná dopravní dostupnost zámku po rekonstruované žel. trati Lovosice – Louny. Od 11 hod.

Rozhledna na Červeňáku: Otevřeno – prázdninová otevírací doba St - Ne 11 - 18 hod.

Obec Libčeves: Libčeveské slavnosti – program u Obecního úřadu. Leona Machálková se skupinou, Ladislav Křížek, Stand up Petra Jablonského, Nový kouzelný karneval Jirky Hadaše, The Beatles Revival, The Apples. Od 13 hod.

Galerie U Plazíka Peruc: Moje Oka-mžiky - Fotografická výstava Vladimíra Rešetára. Otevřeno: SO–NE a svátky 10–17 hod. nebo po domluvě 605 345 804. 

NEDĚLE 31. ČERVENCE

Tvrz Divice: HOVORY O ŠTĚSTÍ MEZI ČTYŘMA OČIMA. Od 20 hod.

Vernerův mlýn Brloh: PROHLÍDKA TRASY "CESTA PŠENICE" - Prohlídka rozšířená o ukázku chodu mlýnských strojů, popř. ukázku chodu Křižíkovy rozvodnice. Ve 14, 15 a 16 hod.

Galerie U Kozorožce Peruc: Vernisáž výstavy obrazů Ivany Kakošové z Postoloprt. Jste srdečně zváni. Od 16 hod.

Dobroměřice: Příobecní tábor My jsme muzikanti - připravil Sokol Dobroměřice. 31. 7. - 6. 8. Od 11 hod.

PODBOŘANSKO

SOBOTA 30. ČERVENCE

Podbořany městské koupaliště: Otevření pro veřejnost. Od 10 do 20 hod.

Tatran Podbořany: FK Dukla Praha ženy a Viktorie Plzeň přátelské utkání. Od 10 hod.

Letní kino Blšany: DENÍČEK MODERNÍHO FOTRA - Někdy vás život náhodně dostane do situace, kterou nečekáte, ale musíte se s ní vyrovnat jako chlap! Nataša a Dominik se ne-plánovaně stanou rodiči. Vstupné 100 Kč. Začátek až se setmí, nejdříve ve 21 hodin.

KD Mašťov: Sraz rodáků a přátel města Mašťov - Město Mašťov vás srdečně zve na sraz rodáků a přátel města Mašťov. Těšit se můžete na výstavu fotografií a kronik, vystoupení komika Ivo Šmoldase, tradiční zábavu na starém hřišti, občerstvení je zajištěno. Pro děti jsou připraveny skákací hrady, malování na obličej, sférické kino a mnoho dalšího. Proběhne den otevřených dveří v ZŠ a MŠ, hasičském muzeu a zbrojnici, v kostele Nanebevzetí Panny Marie, hrobce Mladotů. Od 13 hod.

Klub u tří kytar Kryry: Otevřeno - Klub u tří kytar se nachází v prostorech bývalé Restaurace Kino Kryry. Od 17 hod.

Koupaliště Krásný Dvůr: Talkshow Miroslava Šimůnka + hosté Roman Skamene, Milan Pitkin + taneční zábavu hraje skupina Sortiment. Vstupné dobrovolné. Od 19 hod.

NEDĚLE 31. ČERVENCE

Kostel sv. Petra a Pavla Podbořany: Mše svatá - slouží otec Vilém. Od 8:30 hod.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video