Podbořany: Tenisové turnaje ve znamení oslav města

Alla Želinská 2022-08-02 18:45:00

Turnaj mládeže vyhrál Bronislav Baše, cenu útěchy vybojovala Laura Špačková, v turnaji dospělých zvítězil Jaroslav Hlaváč, soutěž útěchy vyhrál Zdeněk Kasman.

Poslední červnový den se u příležitosti oslav 660 let od první písemné zmínky o Podbořanech uskutečnil tenisový turnaj mládeže. Mladí tenisté se utkali o poháry na kurtech TJ Tatran Podbořany. V hlavní soutěži 3. místo vybojoval Damir Abrakhamov. Ve finálovém zápase zvítězil Bronislav Baše nad Nikol Kadlečíkovou. V soutěži útěchy se na 3. místě umístila Nikolka Záhorská, 2. místo získala Šarlota Janigová a vítězství vybojovala Laurinka Špačková.

První červencovou sobotu se u příležitosti letošních oslav města uskutečnil tenisový turnaj dospělých jednotlivců. Zápasy probíhaly na kurtech TJ Tatran Podbořany za krásného počasí. V hlavní soutěži ve finálovém zápase zvítězil po napínavém boji trenér mládeže Jaroslav Hlaváč nad Karlem Podholou. 3. místo vybojoval Marcel Majer. V soutěži útěchy se na 3. místě umístil David Calta. Ve finálovém utkání podlehla Lea Koubová Zdeňku Kasmanovi.

Ve znamení významného výročí města probíhají i další sportovní a společenské akce po celý rok. Na konci srna se na kuželně odehraje turnaj v kuželkách pro širokou veřejnost. Bude to v sobotu 27. srpna od rána. Organizátoři se těší na účast všech, kdo mají rádi tento sport a chtěli by si zasoutěžit anebo i fandit. 


(foto: Kateřina Záhorská, Tenisový oddíl TJ Tatran Podbořany)

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video