Doma bylo rušno, došlo na nůž i kladivo

Redakce 2022-08-09 14:23:43

Chomutov — Velmi křehké rodinné a partnerské vztahy řešili chomutovští strážníci.

Strážníci byli telefonickým oznámením přivoláni na pomoc osobě, která měla v Palackého ulici volat o pomoc. Po nalezení udaného bytu se hlídka spojila s nájemníky a po prokázání jejich totožnosti se snažila zjistit skutečný stav události na místě. Žena vypověděla, že se nepohodla s přítelem, který už je na odchodu. Dále upřesnila na dotaz hlídky, že nebyla napadená a žádné zranění nemá. Bohužel byly celému incidentu přítomny i dvě děti, kterým neuniklo, že muž měl v ruce při hádce nůž. Ten se ale ohradil, že ho neměl k napadení ženy, nýbrž k vlastní destrukci, jelikož už ho takový život nebaví, což ale bylo dostupnými informacemi vyvráceno. Na místo se dostavila též policie, která si událost převzala, stejně tak jako přivolaná záchranka, která přítomné zkontrolovala.

Jiný den se oznamovatelka obrátila na strážníky kvůli křiku dospělých a dětí, který byl plný zloby a strachu, protože v něm zazněla i prosba ženy, aby muž už odložil to kladivo. Strážníci na místě objevili vyražené dveře a přítomný majitel je vpustil do bytu, kde byl všude poškozený nábytek a další zařízení. Hlídka přítomného muže a ženu vyzvala k prokázání totožnosti. Mužova verze byla taková, že když odešel na procházku, po návratu našel dveře zamčené, na klepání a zvonění nikdo nereagoval, a tak vypáčil panty, vzal kladivo a začal ničit věci. Nechápal, proč tak reagoval, a připisoval to nějakému zkratu. Žena vysvětlila, že dveře zamkla, protože partner odešel bez jakéhokoli upozornění na delší čas a jeho návrat v noční hodinu nezaznamenala, dokud nevpadl dovnitř násilím. Ani jeden nechtěl nic hlásit, nikdo nebyl zraněn a muž byl ochoten dobrovolně odejít, aby se mohli oba řádně uklidnit. Situace bude mít ale větší dosah, protože celému počínání byli přítomni dva nezletilí chlapci, tudíž zde OSPOD dozajista provede další šetření.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video