Chomutovský Regional Travel Cup vyhrál domácí Baník

Jiří Kupec 2022-08-09 14:40:00

V sobotu a v neděli 6. a 7. srpna 2022 se uskutečnil jubilejní 30. ročník tradičního turnaje ve futsalu CHOMUTOVSKÝ POHÁR 2022, který se již desátý rok hraje pod patronací hlavního sponzora pana Pavla Šamse a třetí rok pod upraveným názvem REGIONAL TRAVEL CUP.

Tento nejstarší futsalový turnaj v okolí pořádá Spolek Chomutovská liga malého fotbalu. Turnaj se odehrál tradičně ve sportovním areálu Cihla v Cihlářské ulici v Chomutově a zúčastnilo se jej dvanáct týmů převážně z Chomutova, ale hrály i týmy z Mostu a Mukova. Loňské prvenství nepřijeli obhajovat hráči L. A. Revival Chomutov a letošní ročník měl nový hrací systém ve vyřazovací části turnaje. Po sobotních zápasech ve skupinách se s turnajem museli rozloučit Baníček Most, Village Killers a Galaktikos Bílina, která ale na turnaj vůbec nedorazila. Velké drama bylo ve skupině A, když o třetím postupovém místě museli rozhodnout až dodatečné pokutové kopy. Týmy AC Young boys a Village Killers spolu remizovaly a v konečné tabulce měli i stejné skóre. Penalty rozhodly o postupu AC Young boys.

V nedělních osmifinálových skupinách zůstaly týmy Létající vrány, AC Young boys a La phutas. Dva nejlepší týmy z prvních míst z osmifinálových skupin FC Baník Chomutov a Jany kluci Mukov postoupily přímo do semifinále. Na další čtyři týmy čekalo čtvrtfinále. V tom prvním přehráli hráči Čajovny Zen tým FC Mix Chomutov a v tom druhém Auto Macák si poradil s Technoline. Obě dvě semifinále byla vyrovnaná a první skončilo bezbrankovou remízou. Lepší mušku v penaltovém rozstřelu měli hráči Baníku Chomutov a postoupili do finále, nováčka Čajovnu Zen čekal zápas o třetí místo. Druhé semifinále rozhodla jediná branka, kterou vstřelili hráči Auta Macák a šli do finále, Jany kluci do zápasu o třetí místo. O třetí místo se po dlouhé době hrál zápas, protože několik posledních ročníků se zahrávaly jen pokutové kopy. První poločas byl vyrovnaný, ve druhém poločase o bronzovém umístění pro sebe rozhodli hráči Čajovny Zen. Jany kluci Mukov tím obsadili čtvrté místo a je to pro ně nejlepší umístění v turnaji. Ve finále turnaje oba týmy předváděly dobrý výkon, ale marně se čekalo na branky. Pro Auto Macák to bylo první finále, Baník Chomutov hrál již o čtvrté vítězství v turnaji. Penaltový rozstřel rozhodl o čtvrté výhře v turnaji a zlatých medailích pro FC Baník Chomutov, Autu Macák patří stříbrné umístění.

Nejlepším střelcem turnaje se stal stejně jako loni Daniel Klíma z Čajovny Zen, který vstřelil dvanáct branek. Nejlepším brankářem byl vyhlášen Dominik Pavlovský z Auto Macák a nejlepším hráčem Zdeněk Holdy z Jany kluci Mukov. Turnaj řídili rozhodčí Jan Hájek, Jaroslav Menšík, Jan Tůma a organizačně jej vedli Jiří Kupec, Martin Jackl, Pavel Fára, Petr Schögl, Petr Votava.

Ceny nejlepším týmům a jedincům předávali majitel firmy REGIONAL TRAVEL s.r.o. pan Pavel Šams a předseda CHLMF Jiří Kupec. Všem zúčastněným patří poděkování za hladký průběh celého turnaje. Poděkování patří pořadatelům, rozhodčím i personálu sportovního areálu Cihla. V neposlední řadě bych chtěl poděkovat hlavnímu sponzorovi turnaje firmě REGIONAL TRAVEL s. r.o. a hlavnímu partnerovi statutárnímu městu CHOMUTOV ale i dalším partnerům, protože bez jejich podpory bychom nemohli turnaj na patřičné úrovni uspořádat.

Výsledky: 

SOBOTNÍ SKUPINY

Ranní skupina „A“

AC Young Boys Chomutov - Village Killers 3:3 (1:1) P. Kreuzer 2, M. Bilej - P. Staněk 2, M. Votava; FC Baník Chomutov - Jany kluci Mukov 5:0 (1:0) P. Janošík 3, P. Nový 2; AC Young Boys Chomutov - Jany kluci Mukov 0:6 (0:4) L. Bánom 3, J: Levý, L. Magyar, F. Tůma; FC Baník Chomutov - Village Killers 5:1 (3:0) P. Janošík 2, L. Vrba, J. Vrba, M. Nový - S. Haleš; Jany kluci Mukov - Village Killers 4:0 (0:0) L. Bánom 2, P. Bánom, L. Magyar; FC Baník Chomutov - AC Young Boys Chomutov 3:1 (2:0) P. Nový 2, V. Rajnyš - T. Prosek

SKUPINA „A“

1. FC Baník Chomutov    13 : 2      9

2. Jany kluci Mukov        10 : 5      6

3. AC Young Boys             4 : 12     1

4. Village Killers                 4 : 12      1

Ranní skupina „B“

Výsledky :

Baníček Most - La Phutas 0:6 (0:3) L. Holý 2, J. Labuta 2, T. Gubela, L. Rosenbaum; Auto Macák - FC Mix Chomutov 5:0 (0:0) J. Süssmilch 2, D. Pešek, L. Kučera, D. Rohla; Baníček Most - FC Mix Chomutov 0:4 (0:1) M. Uhlíř, L. Novák, O. Stecker, S. Dvořák; Auto Macák - La Phutas 2:1 (1:0) J. Süssmilch, D. Rohla - L. Holý; FC Mix Chomutov - La Phutas 2:1 (0:1) S. Uhlíř 2 - L. Holý; Auto Macák - Baníček Most 8:0 (3:0) D. Rohla 4, M. Drbohlav 2, J. Šlachta, J. Süssmilch.

1. Auto Macák          15 : 1 9

2. FC Mix Chomutov 6 : 6 6

3. La Phutas 8 : 4 3

4. Baníček Most 0 : 18 0

Odpolední skupina „C“

Výsledky :

Čajovna Zen - Galaktikos Bílina 3:0 KONTUMAČNĚ; Technoline - Létající vrány 2:1 (1:1) V. Burda, J. Šefler - F. Berki; Čajovna Zen - Létající vrány 8:1 (2:1) D. Klíma 6, A. Mostovoy, V. Forman; Technoline - Galaktikos Bílina 3:0 KONTUMAČNĚ; Létající vrány - Galaktikos Bílina 3:0 KONTUMAČNĚ; Technoline - Čajovna Zen 0:3 (0:1) D. Klíma, K. Pálek, A. Mostovoy. 

SKUPINA „C“

1. Čajovna Zen 8 : 1 9

2. Technoline 5 : 4 6

3. Létající vrány 5 : 10 3

4. Galaktikos Bílina 0 : 9 0

OSMIFINÁLOVÉ SKUPINY (NEDĚLE )

VÝSLEDKY

Skupina A

Jany kluci Mukov – La phutas 4:1 (2:0) L.Bánom 2, P.Bánom 2 – M.Velek; Čajovna Zen – La phutas 1:0 (1:0) K.Pálek, Čajovna Zen – Jany kluci Mukov 0:3 (0:1) L.Bánom, F.Tůma, Z.Holdy

Skupina B

Technoline – AC Young boys 1:1 (0:1) Š.Lukáš – M.Bilej, Auto Macák – AC Young boys 4:0 (1:0) J.Süssmilch, M.Drbohlav, D.Rohla, J.Chmelan, Auto Macák – Technoline 1:1 (0:1) L.Kučera – J.Andrš. 

Skupina C

FC Mix – Létající vrány 4:1 (2:1) L.Novák 2, S.Uhlíř, L.Ficek – D.Tamáš. FC Baník Chomutov – Létající vrány 10:1 (6:0) T.Janošík 5, J.Vrba 2, P.Nový 2, L.Vrba – O.Goral. FC Baník Chomutov – FC Mix 2:0 (2:0) P.Nový, J.Vrba

SKUPINA „A“ SKUPINA „B“

1. Jany kluci Mukov 7 : 1 6 1. Auto Macák 5 : 1 4

2. Čajovna zen 1 : 3 3 2. Technoline 2 : 2 2

3. La phutas 1 : 5 0 3. AC Young boys 1 : 5 1

SKUPINA „C“

1. FC Baník Chomutov 12 : 1 6

2. FC Mix 4 : 3 3

3. Létající vrány 2 : 14 0

ČTVRTFINÁLE

FC MIX CHOMUTOV – ČAJOVNA ZEN 0:3 (0:2)

D.Klíma 2, A.Mostovoy

AUTO MACÁK - TECHNOLINE 5:3 (2:1)

J.Süssmilch 2, J.Šlachta, J.Filípek, P.Macák – V.Burda, J.Šefler, J.Andrš

SEMIFINÁLE

FC BANÍK CHOMUTOV – ČAJOVNA ZEN 1:0 p (0:0)

JANY KLUCI MUKOV - AUTO MACÁK 0:1 (0:0)

J.Chmelan

O TŘETÍ MÍSTO

ČAJOVNA ZEN – JANY KLUCI MUKOV 8:1 (2:1)

D.Klíma 3, F.Bachor 2, L.Treml, K.Pálek, M.Hlaváček – Z.Holdy

F I N Á L E

FC BANÍK CHOMUTOV – AUTO MACÁK 1:0 p

Nejlepší střelec – Daniel Klíma (Čajovna Zen)

Nejlepší hráč – Zdeněk Holdy (Jany kluci Mukov)

Nejlepší brankář – Dominik Pavlovský (Auto Macák)


Napsal(a): Jiří Kupec

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video