Policie hledá svědky nehody na Plzeňské

Redakce 2022-08-11 12:36:00

Neviděli jste dopravní nehodu, která se stala v pondělí 8. srpna kolem 10. hodiny na Plzeňské na přechodu pro chodce u čerpací stanice?

Policie žádá občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo v pondělí 8. srpna 2022 v 10 hodin dopoledne v Žatci, na silnici I. třídy č. 27 v ul. Plzeňská. Na přechodu pro chodce došlo ke střetu atypicky upraveného vozidla tovární značky Škoda Superb I řady, barvy modro stříbrná metalíza, se stříbrným lištováním a elektronovými koly s chodkyní, která v důsledku toho upadla na vozovku a utrpěla poranění, s nímž byla transportována do nemocnice. Po střetu řidič nezastavil a pokračoval v jízdě směrem na Most.

Veškeré poznatky k nehodě, případně totožnosti řidiče nebo majitele vozidla, lze sdělit na Dopravní inspektorát Louny, ul. Náměstí Benedikta Rejta 2297, telefon 974 445 600, nebo na bezplatnou linku 158.

Odkaz na video zde.

Napsal(a): prap. Mgr. Kamil Marek

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video