Jánošík a Mužík obhájili titul v druhém ročníku turnaje Ekostavby – VHV Cup

2022-08-24 10:06:00

ŽATEC - O víkendu 30. - 31. července hostily žatecké kurty turnaj ve čtyřhře organizovaný spolkem Turnajový král s názvem II. ročník Ekostavby – VHV Cup. Sešlo se zde jednadvacet dvojic, které byly rozděleny do 4 skupin. Z každé skupiny postoupili dva nejlepší. Skupinové zápasy se hrály na jeden set, vyřazovací boje pak na sety dva.

Ze skupin do nedělních zápasů postoupily páry: Jánošík-Mužík, Karas-Dvořák, Jochman-Kahánek, Koutník-Voráč, Dušek-Linka, Kopečný-Šroutek, Kasper-Samek a Vrána-Richter. Mezi nejlepší čtyřku se probojovali Jánošík-Mužík, kteří si o finále zahráli s dvojicí Jochman-Kahánek, a Koutník-Voráč, jenž zabojovali o postup proti páru Kasper-Samek. Do souboje o titul se po výkonu 6:4, 7:6(2) probojovali Jánošík-Mužík a doplnilo je duo Koutník-Voráč, které jasně přejelo soupeře poměrem 6:0, 6:1.

Koutník-Voráč vstoupili do zápasu o titul skvěle, když v prvním setu vedli 5:3 a měli dva setboly, avšak Jánošík-Mužík se nevzdali a vývoj setu otočili ve svůj prospěch. Druhý set Jánošík s Mužíkem zvládli poměrem 6:3, a tak se mohli radovat z obhajoby titulu a zisku 20 000 Kč.

Předávání cen se uskutečnilo za účasti starostky města Žatce paní Zdeňky Hamousové a spolumajitelů společností VHV a Ekostavby paní Pavlíny Kalitové a pana Jiřího Markupa. Vítězové si odnesli 20 000 Kč, finalisté poloviční částku a za třetí místo hráči dostali tři tisíce korun.

Text a foto: Marek Koutník

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video