Tábor mladých hasičů ve Slavětíně se líbil

Redakce 2022-08-17 16:36:17

Pětidenní výcvik patnácti malých hasičů ze Stradonic začal 2. července závody ve Slavětíně. Na závody TFA Junior vyrazilo deset dětí z oddílu. Po závodech se všichni sešli na kempu. Na neděli měli táborníci pozvaného hasiče Tomáše s dýchací technikou.

 Děti si mohly vyzkoušet dýchací přístroj a dozvěděly se, jak dlouho s ním mohou hasiči vydržet pod vodou. Odpoledne měly děti oblíbenou pěnu a k večeru besedu o internetu od Radka. Další den mladé hasiče navštívila slečna Nováková, která jim ukázala, jak cvičí svého pejska. Děti s pejskem také zkoušely cvičit. Odpoledne za nimi přijela zdravotní sestra Petra a řekla jim o první pomoci a o tom, jak se v určitých situacích mají zachovat. Táborové úterý měli všichni domluvenou návštěvu na sportovní střelnici v Lounech, kde si děti vyzkoušely střelbu ze vzduchovky. Trénují ji na závody požární všestrannosti. Pánové Jirásek a Charvát hasičům ukázali různé zbraně, které mají střelci k dispozici. Dětem se návštěva líbila a všichni si to užili. Na táboře dále pro děti připravili hledání podle indicií a hádání filmu, závody na koloběžkách, v oblékání a zapojování hadice. Všechny soutěže byly vyhodnoceny poslední den. Každý malý hasič dostal medaili a diplom. 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video