DŮM 2022 – výstava pro všechny, kteří bydlí a chtějí bydlet lépe!

Redakce 2022-08-19 10:23:07

Tradičně bohatou nabídku z oblasti stavby, bydlení a zahrady nabídne víkendová výstava Dům 2022. Lounské výstaviště uvítá již 29. ročník výstavy určené pro všechny, kteří staví, rekonstruují a chtějí si své bydlení vylepšit.



Výstava návštěvním nabídne dřevostavby a rodinné domy, stavební systémy, vytápění, solární panely a tepelná čerpadla, střešní krytiny, okna a dveře, nábytek, sedací soupravy a postele, koupací sudy a sauny, bytový textil a doplňky, zahradnické a zahrádkářské potřeby, květiny, okrasné dřeviny, stromky, cibuloviny, služby pro zahrádkáře, proutěné výrobky, zahradní náby-tek i doplňkové zboží.

,,Představí se zde na 130 vystavovatelů, kteří nabídnou nepřeberné množství zajímavých výrobků a služeb. Veletrh je aktuální přehlídkou novinek z oblasti stavby, bydlení a zahrady. Řada vysta-vovatelů nachystala zajímavé slevy!“ přibližuje výstavu Dům 2022 Štěpánka Portz ze společnosti DiamantExpo.

V pavilonu ,,E“ se tradičně představí firmy se širokou škálou nábytku a doplňků. V letošním roce se představí i nováček na výstavě firma Vrbičky – pan Rech je specialista na vrbové stavby a permakulturu. Iglú, altánky, teepee, tunely, vrbového koně, ploty i celá hřiště s labyrinty. To vše vzniká z vrbového proutí pod rukama Jiřího Recha.

Na výstavě bude široké zastoupení společností z oblasti vytápění a tepelných čerpadel. Většinu z nich naleznete v pavilonu ,,D“ a na venkovní ploše. Jsou to například společnosti – BHT, Haabo, Kotelníci, Kuzma, Tepelná čerpadla Mazura, Vips gas, Weca,… Expozici na výstavě bude mít i Státní fond životního prostředí, který Vám poradí s dotačními tituly. Kdo zařizuje svůj dům nebo byt určitě si vybere.

Návštěvníci na výstavišti najdou i firmy zabývající se veškerými stavebními pracemi v domech i bytech, např.: vysoušení a sanace vlhkého zdiva, zateplení a odvětrávání fasád, nátěrové systémy. Dále zde budou výrobci a prodejci střech, střešních krytin, ale i vystavovatelé nabízející dřevostavby a dřevoplastové podlahy. Na výstavě se budou prezentovat firmy, které nabízejí altány, pergoly, zahradní nábytek. Své si na výstavě najdou i drobní kutilové a řemeslníci, kteří zde naleznou různé nářadí a nástroje. ,,Dále zde budou zahradnické firmy se vším pro vegetaci vaší zahrady. Na své si tak přijdou všichni zahrádkáři a milovníci rostlin. Bylinkové zahradnictví pana Fröhlicha přiveze na sto druhů bylin, mezi nimi velmi vzácný kurkumovník. Po dlouhé době se na výstavu vrací i společnost Lukon bulbs, největší prodejce lilií v ČR. Novinkou na výstavě bude i společnost SaunyCz s koupacími sudy a sudovými saunami,“ přidává výčet vystavovatelů Š. Portz. Vaky Jabor přivezou jedinečný produkt na českém trhu. Po dlouhých měsících, spíše letech vývoje, testování atd, bude výstava Dům 2022 prvním místem, kde předvedou jedinečný produkt na českém trhu – skladovací nádrže na kapaliny z vysokopevnostních PVC materiálů.

Na co se ještě mohou návštěvníci těšit? ,,Opět jsme pro návštěvníky připravili soutěž, do které vystavovatelé věnovali ceny. Každá vstupenka je slosovatelná. Stačí pouze vyplnit zadní stranu vstupenky a hodit do losovacího osudí. Třeba se právě na Vás usměje štěstí a stanete se majitelem některé ze zajímavých cen. Pro děti je zde k dispozici velké dětské hřiště, jízdy na koních a kolotoče. Dojmy z výstavy a diskuse, co nového pořídit pro dům, byt, zahradu, můžete probrat v krásné prvorepublikové kavárně v pavilonu A,“ zve na výstavu společnost DiamantExpo.

Výstava DŮM 2022 je dobrým tipem na víkendový výlet pro celou rodinu. Otevřeno je od pátku 19. do neděle 21. sr-pna vždy od 9 do 17 hodin. (red)


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video