150 + 1 let: Podbořanští dobráci v sobotu oslaví výročí sboru

Alla Želinská 2022-09-16 12:44:00

Celodenní oslavy v centru města, na náměstí – se slavnostními proslovy, ukázkami zásahů, techniky, exhibicí, s občerstvením a hudebním programem až do večera – takový je plán na sobotní oslavy 150 (+ 1) let SDH Podbořany.

Akce se bude odehrávat 17. září na Masarykově náměstí po celý den a zakončí ji zábava pod širým nebem se skupinou J.I.H. (od 16 hodin) a Full Time (od 20:30).

Úderem 10. hodiny dopolední oslavy začnou proslovy pořadatelů a hostů, na návštěvníky pak čeká zásah lezecké skupiny HZS Žatec, ukázky psovodů Vězeňské služby ČR (12:30), předvedou se hasiči SDH Lubenec a samozřejmě SDH Podbořany, kolem 14.30 hodin požární útok ukáží mladí hasiči SDH Podbořany, kteří ho pilně trénují. 

Po celou dobu programu bude hrát a slovem doprovázet DJ Martin. Lidé si budou moci prohlédnout požární techniku hasičů jak místních, tak ze Žatce a dalších, vybavení Policie ČR, pro děti a mládež (a nejen) bude k dispozici dopravní hřiště, nárazový trenažér, dále pak výstava Klubu Veteránů Podbořany. "Sobotních oslav SDH Podbořany se rádi zúčastníme. Přijedeme naší novou, prvovýjezdovou cisternou CAS 30 SCANIA, kterou si můžou návštěvníci oslav prohlédnout, zeptat se atd.," uvedl Lukáš Pavlíček ze SDH Žatec. No a samozřejmě nebude chybět občerstvení pro děti i dospělé.

Přípravy vrcholí, v pátek se ve městě objevily značky s popisem omezení dopravy přes Masarykovo náměstí. „Zároveň prosíme majitele vozidel, kteří parkují na parkovišti před Kulturním domem, před Jednotou, poštou a naproti úřadu práce, aby svá vozidla od pátku 16. 9. 22 hodin do soboty 17. 9. 2022 22 hodin na těchto plochách neparkovali. Děkujeme za pochopení a vstřícnost,“ uvádí dobrovolní hasiči.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video