Létofestu chyběli diváci

Jan Vnouček 2012-07-19 00:41:00

Kryry – Festival pro všechny generace. Takový byl třídenní Létofest, který na konci minulého týdne pořádalo sdružení RestArt v areálu kryrského letního kina. Ve čtvrtek potěšil uši starších a pokročilých vyhlášený dechový orchestr Lounská třináctka. Její koncert byl věnován kryrskému starostovi Miroslavu Brdovi k jeho srpnovému životnímu jubileu. 

V pátek zahrála střední generaci podbořanská zábavová kapela H3K, která zaskočila za omluvenou Evu Pezlarovou se skupinou Kamarádi. A v sobotu si převážně mladší fanoušci rocku užili přehlídku šesti divočejších amatérských bandů.
Vydařené kulturní akci scházelo jediné, diváci. Především pátek třináctého přinesl divácký propadák.  Zklamaní organizátoři to ale brali sportovně. „Loni jsme v Kryrech velmi úspěšně uvedli Evu a Vaška. Lidi nám vyčítali, že neděláme dost akcí pro starší a pokročilé, tak nás napadlo, že na to navážeme a pozveme k nám Lounskou třináctku. A když už jsme tu měli postavené pódium, tak by byla škoda ho nevyužít. Takže jsme se rozhodli, že o den později uděláme letní zábavovku a další den rockec pro mladé. Každý den pro někoho jiného. Lidi byli spokojení, bohužel jich tolik nedorazilo a asi jsme prodělali. Ale to je riziko každého podnikání,“ krčil rameny za pořadatele Ivan Kruml. Více snímků z akce najdete ve fotogalerii na této straně.

 

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video