Pouťové veselí zavítá na Podlesí. Začíná se už v sobotu ve Zbrašíně

Jarka Cibulková 2012-07-20 01:07:00

Lounsko – Houpačky, střelnice, cukrová vata a skvělá muzika to neodmyslitelně patří k tradičním poutím, které se nyní chystají na Lounském Podlesí. První z nich proběhne „na kocoura“ v sobotu 21. a 22. července ve Zbrašíně. V sobotu je od 20 hodin připravená pouťová zábava se skupinou Traxas, v neděli od 14 hodin pak odpoledne zpříjemní dechovka Pichlovanka. Týden nato se atrakce přesunou na letní cvičiště ve Hřivicích 28. – 29. 7. Na chlup stejné kapely zahrají i ve Hřivicích.

„Začátek nedělního posezení s Pichlovankou je ovšem již od 13 hodin, doufáme, že dechovka dojede včas, většina návštěvníků dorazí na pouť již těsně po obědě, tak proto jsme posunuli začátek odpoledního programu a vyšli jsme jim vstříc,“ vysvětlil sokol Milan Fürstl.
Svatojakubská pouť proběhne v sobotu 28. července i v Cítolibech. Ponese podtitul 100. výročí prvního letu na severozápadě Čech. Vystoupí například dechovka KS Lovoš Lovosice, D. A. BezeVšeho Postoloprty, revival Elvise Presleyho a country Proxima. Večerní zábavu od 20 hodin zprostředkuje kapela Golf. Dvě hodiny poté bude připravena ohňová show a sváteční ohňostroj. V případě příznivého počasí slibuje městys Cítoliby i let balonem. V neděli pak bude sloužena v místním kostele od 16 hodin mše.
Do Touchovic se přesunou stánky o víkendu 11. – 12. srpna. Velkým lákadlem je účast známých osobností, přijedou například Karel Emanuel Gott, Jiří Krytinář či Vlastimil Harapes. Podrobnější program celé pouti najdete v příštím čísle. V druhé půlce srpna pak pouťové veselí uzavře Ročov.

 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video