Ukradl kola, auta nedal ani na špalky

Redakce 2022-11-04 20:06:40

Jirkov - Najít auta neplánovaně "na špalkách" nikoho nepotěší. Zloděj v Jirkově se ale nerozpakoval a očesaná auta postavil rovnou na silnici.

Policisté šetří dva případy odcizení kol z osobních vozidel včetně pneumatik, k nimž došlo v posledních dnech v Jirkově. V prvním případě neznámý pachatel zřejmě v noci ze soboty na neděli 30. října odcizil z vozidla zn. Škoda zaparkovaného na propojce mezi obchvatovou komunikací a Telčským údolím čtyři kusy hliníkových disků zn. Škoda včetně letních pneumatik zn. Dunlop. Po demontáži kol skončilo auto přímo na zemi, čímž došlo k jeho poškození. Kromě toho z přední části vozidla ještě ukradl znak „Škoda“. O dva dny později došlo k podobné krádeži také v ulici Studentská na parkovišti u prodejny supermarketu. V noci z pondělí na úterý tam někdo tímto způsobem odcizil čtyři kusy hliníkových disků zn. Ford včetně zimních pneumatik Continental. Také Ford tak skončil po demontáži kol přímo na zemi a byl tím značně poškozen. (viz fotografie níže)

Jednáním neznámého pachatele či pachatelů tak byla majitelům vozidel způsobena škoda předběžně vyčíslená na více než 200 tisíc korun. Jirkovští policisté případ šetří pro podezření z trestných činů krádeže a poškození cizí věci.

V případě jakýchkoli poznatků k pachatelům či odcizeným kolům se, prosím, obraťte na Obvodní oddělení Policie ČR v Jirkově, ul. Bezručova 1037, tel.: 974 447 500 nebo na linku 158.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video