,,Trojka” oslavila padesátiny

Lucie Steklá 2022-11-06 20:30:37

A bylo to ve velkém stylu. Dvakrát vyprodané Vrchlického divadlo bylo minulý čtvrtek svědkem skvělých vystoupení žáků lounské ,,trojky” - Základní školy Otakara Jaroše.

,,Představení našich dětí mne dojala, všechna byla výborná a i pro mne některá z nich překvapením. Velké po-děkování patří všem účinkujícím a organizátorům, zejména učitelkám Janě Švýcarové a Lence Petržilkové. Děkujeme i všem v publiku za vytvoření vynikající atmosféry,” řekl ředitel školy Vlastimil Lisse. Děti předvedly řadu pěveckých a tanečních vystoupení, nechyběly vtipné hlášky žáků tříd druhého stupně a v průběhu programu připomenutí padesátileté historie školy.

Škola funguje od roku 1972. Od 1. srpna 2012 nese titul Kpt. Otakara Jaroše a od 1. září roku 2012 došlo k připojení dvou tříd mateřské školy. Od školního roku 2012/13 je ředitelem školy Vlastimil Lisse.

Škola má rozsáhlý školní areál se dvěma hřišti, školním pozemkem a jabloňovým sadem, vybavenou tělocvičnu a plavecký bazén, který měla jako první ze škol v Lounech. Disponuje také řadou odborných učeben (laboratoř, výtvarná učebna, hudební učebna, počítačová učebna), v nichž je šestnáct interaktivních tabulí. Na škole působí dvacet sedm vyučujících, z toho tři muži. Působení učitelů doplňuje činnost školní družiny a velké množství kroužků, které na škole pracují. Aktivita žáků se projevuje také účastí v řadě soutěží, olympiád, v kulturních, sportovních a společenských akcích. (lus) foto: 2x Lucie Steklá


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video