Radnice chystá investice do školních budov

Redakce 2023-04-01 20:49:58

Louny - Stav školních budov je pro Louny důležitý. Radní v investičním plánu počítají s opravou střechy na budově gymnázia i s opravami na budovách základních a mateřských škol.

,,Prošel jsem všechny ZŠ a navrhuji především opravu zázemí tělocvičny ZŠ Přemyslovců, včetně přístavby dvou odborných učeben. Nyní mě čeká kontrola stavu budov MŠ,“ řekl radní pro školství Milan Čermák (ČSSD). U příležitosti Dne učitelů pak nezapomněl poblahopřát. ,,Chci poděkovat všem pedagogickým pracovníkům za jejich obětavou práci pro naše město, přeji jim hodně energie a nových nápadů. Všem rovněž hodně úspěchů a spokojenosti v osobním životě, především zdraví,“ doplnil radní a současně zástupce ředitele lounského gymnázia. (mim)

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Poslední zvonění v 1.B ZŠ nám. 28. října v Žatci

Poslední školní den v pátek 28. 6. 2024 také prvňáci ze třídy paní učitelky Evy Svobodové dostali svá první v životě vysvědčení.

Přehrát video
Den otevřených dveří VÚ Buškovice a vystoupení bubeníků

V závěru června 2024 Výchovný ústav, SŠ a SVP v Buškovicích pozval úředníky, podnikatelé, veřejnost, přátele na Den otevřených dveří. Vystoupili i bubeníci ze skupiny Australien Buš-kovice

Přehrát video