Ředitelství nemocnice se přestěhuje

Redakce 2011-04-04 18:59:00

Žatec (sal) Ředitelství Nemocnice Žatec čeká stěhování. Z vily na pravé spodní straně nemocničního areálu se přesune do budovy polikniky. Důvodem je havarijní stav vily. Rada města žádost schválila.

Přesun se bude týkat celkem 10 místností včetně servrovny a archivu. Po rekolaudaci se bude správní úsek stěhovat do objektu C-poli-kliniky, nad vrátnici, dříve zde bylo oddělení TRN, které je dnes nevyužité.

„Stávající objekt je v havarijním stavu. Elektrická instalace nevyhovuje a revizní zpráva zakazuje další provoz. Hrozí nebezpečí požáru, nebo poškození serverů, což by paralyzovalo chod nemocnice,“ sdělil ředitel žatecké nemocnice Čestmír Novák.

V havarijním stavu jsou i další inženýrské sítě. Objekt nesplňuje podmínky energetického auditu, zejména okna jsou v desolátním stavu

Po rekonstrukci objektu vily se předpokládá, že bude využitá jako inspekční místnost chirurgie a ARO v přízemí. Ve II. NP by mohla být zřízená ubytovny pro lékaře v nástupní praxi. Drobné stavební úpravy provede nemocnice na své náklady.

„Tím se uvolní prostory pro rozšíření lůžkové kapacity a instalaci CT,“ dodal Čestmír Novák.

Předpokládaný termín, kdy by  se se stěhováním kanceláří začalo – je letošní květen.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video