Tip na víkend: Karneval uprostřed léta? Proč ne!

Iveta Drlíková 2012-08-10 00:07:00

Stekník – Státní zámek Stekník zve na kulturní akci „Karneval nejen pro zamilované”, která proběhne v sobotu 11. srpna od 17 hodin v dolní zámecké zahradě. Pro prázdninové měsíce bylo v rámci každoroční celostátní akce „Oživlé památky“ letos zvoleno Národním památkovým ústavem téma „Letní milostná ladění”. Státní zámek Stekník proto přichystal na toto téma „Karneval nejen pro zamilované”.

„Těšit se můžete na „nej hity“, ale také na dvě taneční vystoupení „Staňkorebelek“ a pořádnou porci zábavy při soutěžích o zajímavé ceny, které budou připraveny také pro děti. Každý návštěvník v masce se rovněž může ucházet o titul  „Nejlepší kostým“. Součástí karnevalu bude i přehlídka modelových letadélek,“ přibližuje průběh této akce kastelánka Jana Zajíčková.
Dospělí v masce zaplatí vstupné 70 korun, bez masky 100 korun, ale v ceně je škraboška. Děti v masce mají vstup zdarma, bez masky za 20 korun. Karneval proběhne ve spodní zámecké za-hradě, která bude přístupná od silnice za bílým mostkem zahradní bránou. Parkovat autem můžete na návsi a kola nechávat přímo v zahradě.

 

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video