Část cyklostezky možná vystaví město

Veronika Salášková 2012-08-24 00:32:00

Žatec – Jak to bude s výstavbou cyklostezky Ohře u Žatce je zatím ve hvězdách. Město na ni letos na jaře požádalo o dotaci z Regionálního operačního programu Severozápad. Ten je ale nyní vyšetřován v souvislosti s korupčními kauzami a jeho činnost je proto pozastavena. Kdy a zda vůbec bude opět fungovat, zatím není jasné.

Vedení města chce zatím vyčkat, jak se situace vyvine. Pokud neobdrží kladnou odpověď o získání dotace, zvažuje, že by se do výstavby cyklostezky pustilo samo. Celkem sedmikilometrový úsek by budovalo postupně po jednotlivých etapách. Těch by bylo celkem pět. Jako první část by mohl být realizován úsek mezi Loučkami a lávkou u žateckého koupaliště, který je uprostřed trasy. Náklady na vybudování tohoto úseku by byly v řádech několika milionů korun. Tato akce by se mohla objevit v návrhu rozpočtu již na příští rok.

 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video