Nejlepší obranu umí Bára a Martina

Jan Vnouček 2012-09-13 00:27:00

Kryry – Čtyřikrát letos startovaly na závodech, čtyřikrát vyhrály. Řeč je o feně Bara Boliviat a její kryrské cvičitelce  Martině Gábové. Naposledy spolu v kategorii ZM na nejvyšší stupínek vystoupaly v Obranářského závodu, který v sobotu proběhl v Kryrech na kynologickém cvičišti již pošesté. Druhá domácí účastnice Martina Bednářová s fenkou Adrianou ze Zlaťáku obsadila v základní kategorii ZZO 3. místo. Závodilo 13 účastníků ve čtyřech kategoriích a v několika disciplínách ovladatelnosti a obrany. Fotky ze závodů najdete zde.

„Takhle připravené závody i s objednaným počasím se jen tak nevidí. Ale účast je bohužel slabší, protože v širším okolí jsou souběžně tři jiné závody,“ povzdechl si předseda ZKO Kryry Pavel Gába, který je ale hrdý na to, jak se mu s rodinou a za pomoci města Kryry daří zvelebovat kryrské cvičiště. Okolo klubovny například položili dlažbu a pro psy vyrobili překážkový žebřík. „Hodně se to tu zvedlo a lidi to ocenili. Padla na to dovolená i úspory, ale je to takové naše rodinné dítě,“ vyznal se.

 

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video