Nejvíc se líbila Kia Sportage

Dana Studničková 2011-06-20 00:00:00

Louny – Dvojvýstava Autosalon Louny 2011 a Rodina a volný čas Louny 2011 byla tentokrát třídenní. Od pátku do neděle se na výstaviště přijelo podívat 7 870 návštěvníků. Zcela nová výstava, která vhodně doplnila motoristickou, se ukázala jako dobrý tah a přilákala i něžné polovičky rodin. Speciálně pro ně tady Spolek paní, dam a dívek při Městské knihovně Louny nabízel ukázky i vyzkoušení rukodělných činností – pletení košíků, šití patchworku a další.

Při nedělním slosování vstupenek byli úspěšní Jaroslav Sedlák a Lenka Úlopvcová z Loun, paní Rajlichová z Dobroměřic a sedm dalších výherců od Teplic po Rakovník.
Za nejkrásnější expozici považovali návštěvníci ASAS – Antonín Sajdla. Pak vybrali Auto Hrubý s.r.o. a Autocentrum Novotný s.r.o. Volili také nejkrásnější auto. Nejvíc hlasů získala Kia sportage před Alfou Romeo Gulieta a Peugeotem 5008.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video