Mládí prodloužili termín

Redakce 2011-04-03 19:10:00

Žatec (sal) V současné době pokračují práce na obnově žateckého sportovního stadionu Mládí. Město na něj získalo dotaci z Regionálního operačního programu regionu soudržnosti Severozápad ve výši téměř 25 milionů korun. Na začátku února požádalo o prodloužení termínu dokončení prací a kolaudace, poskytovatel dotace žádosti vyhověl.

Původní termín dokončení prací byl 31. březen. Hlavním důvodem, proč město žádalo o prodloužení termínu do konce května, bylo, aby byly vyhovující podmínky pro položení povrchů na sportovištích.

„Aby firma mohla dát odpovídající záruky na jejich kvalitu, musí být povrchy položeny za určitých klimatických a teplotních podmínek. Poskytovatel dotace vyhověl naší žádosti, termín dokončení stavby, vyklizení staveniště a jeho předání se tak posunul na 20. května, “ sdělil vedoucí odboru rozvoje města Jiří Kotek. Stadión by tak ještě stihly využít školy těsně před začátkem letních prázdnin.

Rada schválila, že prodloužení termínu bude zahrnuto v dodatku ke smlouvě o dílo. Doporučila také zastupitelstvu schválit změnu provozovatele sportovního areálu Mládí z města na Základní školu Komenského alej.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video