Provozovatel koupaliště je zřejmě zdatný meteorolog

Jan Vnouček 2011-06-18 00:00:00

Podbořany – Je dusné léto a vy se jdete osvěžit na plovárnu. Myslíte, že si za své vstupné užijete vodní radovánky a v pohodě si vychutnáte hezký den. Omyl! Alespoň na podbořanském městském koupališti zavládly divné mravy. Místo aby tam návštěvníky lákali, tak je vyhánějí. S takovými pocity odtamtud v sobotu 4. června odcházela naše čtenářka z Podbořanska, která si nepřála uvést celé jméno.

„Okolo páté hodiny odpoledne jsem si chtěla zaplavat na koupališti v Podbořanech. Ale místní pracovník mě na něj nepustil, protože už zavírá. Prý přišlo málo lidí, takže se nevyplatí mít otevřeno. Přitom si myslím, že odhadem tam bylo okolo dvaceti návštěvníků. Mrzí mě to, ale příště pojedu raději někam jinam,“ uzavřela Jana N. svou stížnost. Konání provozovatele krásného areálu vysvětlil Martin Gutzer, tajemník městského úřadu. „Vše proběhlo v souladu s provozním řádem. Koupaliště bylo uzavřeno z bezpečnostních důvodů s ohledem na blížící se bouřku,“ sdělil.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video