Deštnický hrad má tobogán

Veronika Salášková 2012-11-10 00:29:00

Deštnice – Ze zbrusu nových atrakcí se mohou radovat děti v Deštnici. Hrad s tobogánem a lezeckou stěnu zde v pátek instalovali Jaroslav a Jiří Karáskovi, majitelé firmy Kasform z Plzně. S montáží herních prvků jim vypomáhali místní občané František Mejtil, Michal Postředník, Marian Bartoš st., David Holič a Radek Holič. 

Na hřiště byl také zabudován dřevěný vláček s třemi vagónky, který dodala firma Floranet Václava Černého z Prahy. V nejbližších dnech budou ještě instalovány zbývající prvky – vahadlová houpačka v podobě koní a pružinové houpačky, pro chlapce ve tvaru autíčka a pro děvčata kočička. „Následně ještě proběhne úprava terénu, doplnění dopadových ploch kačírkem, zatravnění, osazení laviček, odpadkových košů a oplocení,“ sdělila starostka Martina Bartošová. Obec na tento projekt obdržela dotaci z Ústeckého kraje ve výši 130 tisíc korun, celkové náklady pak vyšly na 200 tisíc korun.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video