Severočeští hasiči vzali útokem Tatran

Jan Vnouček 2011-06-24 00:00:00

Podbořany –  Podbořany již podeváté hostily Krajskou soutěž v požárním sportu profesionálních hasičů HZS Ústeckého kraje. Soutěže na stadiónu Tatranu se zúčastnilo celkem sedm družstev z Chomutova, Litoměřic, Mostu, Teplic, Ústí nad Labem, Děčína a Žatce. Soutěžilo se ve čtyřech disciplínách.

Chrabří severočeští požárníci běželi 100 metrů přes překážky a štafetu družstev. S jedno hákovým žebříkem šplhali po čtyř podlažní cvičné věži. A v královské disciplíně požární útok předvedli, jak to vypadá, když jsou opravdu do akce. Vedle toho byli také hodnoceni v dvojboji, kde se sčítaly výsledky sprintu a „věže“. Většinu individuálních i skupinových cen vybojovali „Tepličáci“ a „Mosťáci“. Žatecké družstvo, složené z příslušníků posádkových stanic Žatec a Louny, obsadilo celkové 4. místo. V královské disciplíně se ale dokázalo vyšvihnout na krásnou stříbrnou příčku. Poháry a odměny vítězům předali Radek Reindl, starosta města, a Gabriela Hubáčková, poslankyně Parlamentu ČR.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video