Poznámka Pavla Macáka: Anonym si plivl

Pavel Macák 2012-11-22 00:18:00

Také do naší redakce doputoval v minulém týdnu plivající, anonymní e-mail „Zaměstnanců MÚ Louny“ na poměry na Městském úřadu v Lounech, který byl adresován kromě sdělovacích prostředků hlavně zastupitelům města, na které se obrací o pomoc. Jak se na pondělním zastupitelstvu minulý týden ukázalo, zůstal tento výkřik údajných úředníků zcela bez povšimnutí.

„Kdo by se zabýval anonymem, každý má možnost vyslovit svůj názor, případně říci, kde se děje něco špatného nebo protizákonného. Ostatně na anonymy jsem nikdy nebral zřetel,“ prohlásil k dopisu napadený starosta Radovan Šabata. Ani se mu není, co divit. Je fakt, že v dnešní době se může ledaskdo skrývat za formulí: „Bojíme se o zaměstnání…“, ale to je jen směšná výmluva. Jak se zdá, tento anonym byl spíše odezvou některého z bývalých úředníků, který dostal padáka. Při redukci úřadu se to pro jeho nadbytečnost asi muselo stát. Jen je smutné, že do toho zatáhl i ostatní poctivé zaměstnance úřadu, kteří o ničem nevědí, a svým plivancem se pokusil kdekoho pošpinit. Inu, tací byli a jsou někteří lidé. S tím se asi nedá nic dělat.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video