Ekostavby si ani neškrtnou

Jan Vnouček 2011-06-27 00:09:00

Podbořany –  Město Podbořany vylučuje ze svých výběrových řízení firmy, které s ním nemají uzavřené reklamační řízení. Umožňuje mu to úprava zadávacích podmínek. Ty stanovily podmínku, že se městských výběrových řízení nemůže zúčastnit nikdo, kdo nejpozději do šesti měsíců neodstranil reklamované závady z předchozích zakázek.

Minulý týden na to nejvíce doplatila stavební firma Ekostavby Louny. Z důvodu nesplnění zadávacích podmínek ji městská rada na základě doporučení komise pro otevírání a hodnocení nabídek vyřadila hned z pěti cenových soutěží. Konkrétně se jednalo o výběrová řízení na investiční akce Inženýrské sítě v areálu kasáren – lokalita 26 parcel, Revitalizace obce Buškovice – I. etapa, Revitalizace obce Hlubany – I. etapa,  Vybudování odpočinkové zóny v Schillerově parku a Cyklostezka Hlubany – Buškovice. „Jsme naprosto transparentní město. Dodavatelé u nás vítězí nejnižší cenou. Ale nemůžeme tolerovat, když firmy nerespektují naše práva jako svých zákazníků. My platíme, my si taky můžeme stanovit svoje podmínky,“ vysvětlil rezolutně tajemník městského úřadu Martin Gutzer a ujistil, že tento postup byl konzultován s právníky. Město se s lounskou stavební společností Ekostavby pře již několik let o reklamaci tenisových kurtů v areálu stadiónu Tatran.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video