Kdy se na Lounsku rozsvítí vánoční stromy?

Jarka Cibulková 2012-12-01 00:52:00

Lounsko – V Lounech na Mírovém náměstí se vánoční strom rozsvítí v neděli 2. prosince. V programu vystoupí místní školy, školky, kluby a divadlo Mazec od 14 hodin a v 17 hodin se celé náměstí rozzáří. Předtím, v pátek 30. listopadu, proběhne zdobení stromků dětmi z místních MŠ ve dvoře Městské knihovny.

Ve stejný den proběhne adventní neděle v Postoloprtech. V programu budou vánoční trhy od 11 hod., Cesta za Ježíškem ve 13 hod., zpívat bude sbor z Levonic a koncert sboru Blecha bude v kostele Nanebevzetí Panny Marie. Od divadla vyjde v 16.45 lampionový průvod. Živý betlém a rozsvícení bude od 17 hodin.
Rozsvícení vánočního stromu se připravuje obec Černčice společně s SDH Černčice na sobotu 1. prosince od 16 hod. před poštou. Vystoupí zde děti s písničkami a básničkami, budou vánoční trhy, pouštění ořechových lodiček, zdobení vánočního stromku dětmi a Ježíškova pošta.
Mikulášská zábava pro děti v Košticích se uskuteční místo 1. prosince až následující den 2. prosince od 14 hodin v sále kulturního domu.
Kulturní komise při Obecním úřadu Vinařice srdečně zve na slavnostní rozsvícení vánočního stromu v pátek 7. prosince v 16.30 hodin před Obecním úřadem ve Vinařicích.
Mikulášská nadílka proběhne v pátek 7. prosince od 17 hodin v restauraci U kulatého stolu na Senkově. Na programu je pohádka a rozdávání dárků. Poté se pokračuje posezením u kytary s country bandem Kmeti. Pořádá OÚ Zbrašín.
V sobotu 1. prosince přivítají vánoční čas v Pnětlukách. Od 17 hodin zazpívají děti koledy nacvičeném s učitelem Jaroslavem Haušildem, poté dojde ke slavnostnímu rozsvícení stromku na návsi.
Vánoční strom se rozsvítí na Rané v 16.15 po Mikulášské zábavě pro děti, která začne na sále ve 14 hodin. Od 19 hod. se pak sál roztančí dospěláky.

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video