Chrám chmele chce delší sezónu

Veronika Salášková 2012-12-07 00:20:00

Žatec – Chrám chmele a piva zůstal v letošním roce návštěvníkům otevřený o měsíc déle. Turistická sezóna zde oproti zvyklostem skončila až v neděli 25. listopadu. Až do tohoto data byla turistická sekce přístupná od 12 do 16 hodin. V zimním období bude uzavřená, neznamená to ale, že ji nebude možné navštívit.

Pokud se objeví zájemci o prohlídku či dohodnutá organizovaná skupina budou do ní moct zavítat po předcházející domluvě. Vedení Chrámu navíc uvažuje o dřívějším zahájení turistické sezóny. Pokud to dovolí klimatické podmínky, otevřela by se turistická sekce již v březnu. Novinkou pro návštěvníky Žatce by v příštím roce mohl být také velký turistický okruh městem. Ten by měl spojit nabídky všech místních zajímavých turistických objektů.
Chrám chmele a piva si po stránce návštěvnosti vedl v letošním roce o něco lépe než v tom loňském. Vloni navštívilo Chrám 11 500 platících návštěvníků, do konce letošního listopadu už jich přišlo více než 11 700. Restauraci U orloje se také dařilo, obrat se jí oproti roku 2011 zvýšil o 20 procent.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video