Další hřiště na obzoru

Jan Vnouček 2013-01-26 00:11:00

Blšany, Liběšovice – Volnočasový areál ve své obci by rádi vybudovali členové  občanského sdružení SK Grafo Liběšovice. Prostor pro sport a kulturu by měl podle jejich představ vyrůst na obecních pozemcích u bývalé mateřské školy v Liběšovicích.

Proto požádali zastupitelstvo města Blšany o jejich bezúplatný pronájem s tím, že si financování  výstavby areálu zajistí sami. Zastupitelé s tím na svém posledním zasedání souhlasili a schválili záměr o pronájmu uvedených pozemkových parcel o celkové výměře 2392 m2. Definitivní rozhodnutí pak padne po předložení a prostudování nájemní smlouvy. Informoval o tom starosta Petr Bukáček. „Chtějí to pronajmout na 30 let, zřejmě se inspirovali žádostí a nájemní smlouvou občanského sdružení Sportovní klub Blšany,“ doplnil. SK Blšany se chystá v tomto městě vystavět za mateřskou školou moderní sportoviště se sociálním zázemím.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video