K zápisu přišlo tři sta třicet tři dětí

Pavel Macák 2013-01-31 00:08:00

Louny – Do lounských základních škol, jejichž zřizovatelem je město, se k zápisu do prvních tříd dostavilo celkem tři sta třicet tři dětí se svými rodiči. Ne všechny ovšem na začátku září usednou do školních lavic. O odklad školní docházky svých dětí požádalo 53 rodičů. Do Základní školy J. A. Komenského bylo přijato 60 dětí a u 12 je v jednání odklad, do školy Kpt. Otakara Jaroše bylo přijato 45 (u 7 je žádost o  OŠD), do ZŠ Přemyslovců bylo přijato dvacet dětí u tří dětí nebylo ještě ukončeno správní řízení a u deseti je žádost o odklad, do Základní školy P. Holého bylo přijato 119 dětí (u 13 je žádost o OŠD) a do ZŠ v ulici Školní bylo přijato 36 dětí a u osmi je žádost o odklad.

„Tato čísla ještě nejsou konečná. Na každé škole se bude ještě první únorový týden konat dodatečný zápis. Vzhledem k tomu, že řádí chřipka, lze očekávat, že na dodatečný zápis ještě nějaké děti přijdou,“ dodala ke statistice vedoucí oddělení školství Městský úřad Louny Martina Kladivová.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video