Práce na koupališti pokračují

Veronika Salášková 2011-06-26 00:00:00

Žatec – S blížícím se létem a pražícím sluníčkem se pohledy Žatečanů jako každý rok toužebně stáčejí k žateckému koupališti. Stejně jako v předchozích letech si ale budou muset vystačit s řekou, pokud touží po vůni chlóru, nezbyde jim nic jiného, než si zajet na koupaliště do okolních měst. Letos se totiž na žateckém koupališti budou koupat pouze dělníci a sice ve vlastním potu, v příští sezóně se na něj už ale mohou těšit první návštěvníci. Práce na rekonstrukci žateckého koupaliště jsou totiž v plném proudu.

V současné době probíhá rozšíření Libočanské cesty, v nejbližších dnech se bude stavět opěrná zeď ve svahu u garáží. Objížďka je vedená zahrádkami u Libočan, dopravu zde na panelové cestě řídí semafory.
V areálu koupaliště skončily demoliční práce, nyní pracovníci připravují základy pro usazení bazénových van a budují chemickou úpravnu vody, kde bude umístěná bazénová technologie a filtry. Termín dokončení rekonstrukce je stanoven na 15. května příštího roku. Město podalo v minulém měsíci žádost o dotaci na vybudování hřišť a in-line dráhy v areálu koupaliště na Regionální operační program Severozápadu.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video