Úvod   /   Zprávy   /   Zemřel Zdeněk Kovář

Zemřel Zdeněk Kovář

Redakce 2013-02-26 16:53:00

Louny, Žatec – Zdeněk Kovář, fotbalový hráč a funkcionář spjatý neodmyslitelně s FK Chmel Blšany a bydlící v Žatci, zahynul v sobotu nedaleko Loun při vážné dopravní nehodě.

„V Blšanech hrál a pracoval jako sekretář od roku 1982 až do roku 2000. Později se do Blšan ještě jednou vrátil na roční práci v roce 2006. Zažil postup Blšan z 1.B třídy v roce 1983 ještě jako hráč,  až postupně do 1.ligy v roce 1998, v té době už jako sekretář. Byl jedním ze strůjců této slavné éry Blšan. Nikdy na něj nezapomeneme,“ litují na webu www.chmelblsany.cz jeho předčasného odchodu hráči, funkcionáři a fanoušci FK Blšany.                                                                                                                                           chlumatany1-nahledK tragédii došlo v sobut krátce po 16. hodině. 38letý řidič osobního automobilu zn. Audi A6 jel ve směru od Prahy na Chomutov, když na obchvatu Loun začal předjíždět blíže nezjištěné vozidlo. Při tomto riskantním manévru se čelně střetl s protijedoucím osobním automobilem Škoda Octavia, které řídil právě Zdeněk Kovář. Ten při nehodě utrpěl těžká zranění, kterým na místě podlehl. Druhého řidiče převezli záchranáři s těžkým zraněním nejprve do žatecké nemocnice a odtud jej transportoval vrtulník do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. Hmotná škoda byla vyčíslena na 500 000 Kč. Tragickou nehodu dále vyšetřují lounští kriminalisté. V letošním roce se již jedná o druhou smrtelnou nehodu, k té první došlo 10. února, rovněž na R7 poblíž Loun.

 


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video